Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 iul 2014 - Anul XIX, nr. 154 (5663)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prea târziu

Alarma magazinului s-a declanşat abia după ce hoţii au apucat să fure bani şi ţigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un magazin din oraşul Frasin, dotat cu sistem de alarmă antiefracţie, a fost spart în noaptea de joi spre vineri, informează poliţia, iar alarma s-a declanşat prea târziu, hoţii reuşind să fure bani şi ţigări.

Potrivit poliţiştilor, furtul a fost sesizat vineri, în jurul orei 00.30, prin 112, de administratorul magazinului respectiv.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că hoţii, cu ajutorul unei scări din lemn, luată chiar din apropierea magazinului, au urcat pe balconul de la etajul imobilului unde funcţionează magazinul şi au forţat trei uşi din termopan. Au reuşit să intre în magazin, de unde, de pe rafturi, au sustras aproximativ zece cartuşe cu ţigări şi suma de 200 de lei, aflată în sertarul de la tejghea.

„Autorii au părăsit  magazinul, în momentul în care, cu întârziere, a pornit sistemul de alarmă”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, precizându-se că se fac cercetări pentru furt calificat, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

„Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la modul de asigurare a uşilor de acces şi cu privire la măsurile de siguranţă ce trebuie adoptate. O scară lăsată la îndemâna hoţilor le poate uşura acestora activitatea infracţională, în unele cazuri astfel de elemente fiind cele care-i determină pe hoţi să acţioneze.

De asemenea, sistemele de alarmare, pentru a fi utile, trebuie să funcţioneze la momentul oportun, în caz contrar acestea nedovedindu-şi utilitatea”, a transmis, ieri, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alarma magazinului s-a declanşat abia după ce hoţii au apucat să fure bani şi ţigări.
 Vizualizări articol: 1634 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Alarma magazinului s-a declanşat abia după ce hoţii au apucat să fure bani şi ţigări5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei