Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 iun 2014 - Anul XIX, nr. 135 (5644)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inconştienţi pe şosele

Urmărire în trafic, după un şofer şi un motociclist care au trecut calea ferată printre bariere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer şi un motociclist au fost surprinşi de un echipaj al poliţiei rutiere în timp ce treceau calea ferată deşi bariera era coborâtă, cei doi  refuzând să oprească la semnalul agenţilor şi gonind câţiva kilometri, până când au fost opriţi de un alt echipaj chemat în ajutor. S-a întâmplat acum două zile, joi, în jurul orei 11.30,  pe DN 17, la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată din satul Dealu Floreni, comuna Dorna Candrenilor.  În zonă se afla la acea oră un echipaj de la Poliţia municipiului Vatra Dornei. Poliţiştii, care veneau din sensul opus, au observat în primă fază un şofer care a depăşit coloana de autovehicule care staţiona, trecând calea ferată deşi bariera era coborâtă. După el a trecut şi un motociclist.

Echipajul rutier a efectuat semnal de oprire însă, rezultă din anchetă, atât şoferul, cât şi motociclistul nu au oprit, continuându-și deplasarea spre comuna Poiana Stampei.

„În cauză s-a procedat la urmărirea vehiculelor, iar în urma cooperării cu polițiștii Postului de poliție Poiana Stampei, s-a reușit blocarea drumului și oprirea celor două vehicule”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava. Mai exact, poliţiştii au blocat în totalitate DN 17, pe lângă autospeciala de poliţie apelându-se la un camion. Urmărirea de aproximativ 10 kilometri a fost o adevărată goană, la 130-140 de kilometri la oră. 

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Maramureş, care a fost amendat şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile. Motocicleta era condusă de un tânăr în vârstă de 28 de ani, din municipiul Suceava, care nu deţine permis de conducere corespunzător categoriei şi era băut. În urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat că acesta avea o concentraţie de 0,47 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Motociclistul a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice de sânge. Tânărul care conducea motocicleta s-a ales cu dosar penal. Poliţiştii au mai constatat că motocicleta este proprietatea unui tânăr de 27 de ani din Dorna Candrenilor, care s-a ales şi el cu dosar penal pentru că a încredinţat vehiculul unei persoane despre care ştia că nu deţine permis categoria A. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmărire în trafic, după un şofer şi un motociclist care au trecut calea ferată printre bariere.
 Vizualizări articol: 2615 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Urmărire în trafic, după un şofer şi un motociclist care au trecut calea ferată printre bariere5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei