Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 iun 2014 - Anul XIX, nr. 135 (5644)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prejudiciu imens

Aproape 60.000 de lei, furaţi de două femei care au şters praful în casa unei bătrâne

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două femei care băteau din uşă în uşă şi ofereau spre vânzare detergent şi produse cosmetice, probabil doar un pretext pentru a pătrunde în case, au furat din locuința unei bătrâne din municipiul Fălticeni aproape 60.000 de lei. Furtul a fost sesizat poliţiei joi, însă fapta a fost comisă cu o zi înainte.

Conform anchetei poliţiei, miercuri, în jurul orei 11.00, la uşa locuinţei unei bătrâne în vârstă de 82 de ani au bătut două necunoscute, care s-au recomandat ca fiind de la o societate care vinde produse la promoţie. Acestea i-au expus femeii detergenţi şi produse cosmetice pe masa din bucătărie, fără a o convinge pe vârstnică să cumpere ceva. La un moment dat, când se pregăteau să plece, una din femei a scos din geantă un pachet de şerveţele umede, spunând că ţine neapărat să şteargă urmele lăsate prin bucătărie cu produsele pe care le-au prezentat. Bătrâna le-a declarat poliţiştilor că cele două au continuat să şteargă mai multe obiecte din locuinţă, intrând şi în alte camere, fără ca vârstnica să sesizeze că ceva nu este în regulă. La un moment dat cele două au plecat din locuinţă, iar bătrâna nu şi-a dat seama că i s-au furat banii.

Abia a doua zi, când a căutat în sertarul în care îşi ţinea banii, bătrâna a constatat că nu mai are nici un leu. Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată de furt joi, în jurul orei 11.00, aşadar la 24 de ore de la comiterea faptei.

Conform declarațiilor părţii vătămate, cele două individe necunoscute au plecat din casă cu 55.000 de lei şi 450 de euro. Vârstnica avea o sumă atât de mare în casă în condiţiile în care vânduse recent o moştenire. Bătrâna are probleme de auz şi de vedere, condiţii în care a fost o victimă uşoară pentru cele două hoaţe.

 

Încă o victimă în aceeaşi zi la Fălticeni

Acest furt s-a petrecut în aceeaşi zi în care, tot la Fălticeni, o bătrână în vârstă de 68 de ani a fost lăsată fără lanţul de aur de la gât, cercei şi inelul de pe deget, după ce a intrat în jocul unei femei de etnie romă care a „descântat-o”.

Incredibil este că autoarea acestui furt nici măcar nu a coborât din maşina în care se afla. În locul bijuteriilor escroaca i-a dat femeii de 68 de ani o batistă în care se afla o piatră învelită în mai multe straturi de bandă scotch cu recomandarea să nu o desfacă timp de o săptămână. Când a desfăcut batista, femeia a realizat că în interior nu erau bijuteriile ei, însă deja maşina în care se afla escroaca plecase din zonă.

În ambele cauze, Poliţia municipiului Fălticeni a deschis dosare penale pentru furt calificat, fapte înregistrate cu AN (autori necunoscuţi). 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 60.000 de lei, furaţi de două femei care au şters praful în casa unei bătrâne.
 Vizualizări articol: 2259 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Aproape 60.000 de lei, furaţi de două femei care au şters praful în casa unei bătrâne5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei