Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 iun 2014 - Anul XIX, nr. 135 (5644)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Ioan Balan: Suceava este singurul judeţ din Regiunea de Nord-Est în care nu s-au clarificat lucrurile în privinţa fuziunii PDL-PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, a anunţat că în 30 de judeţe din ţară lucrurile au fost puse de acord în organizaţiile PDL şi PNL în cadrul proiectului de fuziune dintre cele două formaţiuni politice. Ioan Balan a arătat că până pe data de 1 iulie a.c., liderii politici ai PDL şi PNL trebuie să încheie proiectul de partid. Balan a mai spus că în ţară proiectul de partid care include PNL şi PDL îşi urmează cursul într-o manieră „foarte bună” şi că aproape 30 de organizaţii judeţene s-au pus de acord sau urmează să o facă vineri şi sâmbătă. Ioan Balan, care este vicepreşedinte naţional al PDL, responsabil pentru Regiunea de Nord-Est a României din partea PDL pentru fuziunea cu PNL, a spus că în această zonă a ţării Suceava este singurul judeţ în care nu s-au clarificat lucrurile în această problemă.

„Aici lucrurile au o oarecare inerţie. Am înţeles că în Delegaţia Permanentă a PNL Suceava urmează să fie pusă în discuţie fuziunea PNL-PDL. Şi sper ca în cursul zilei de sâmbătă (n.r. - astăzi) să ne întâlnim cu cei din conducerea PNL Suceava. Lucrul cel mai important pentru această construcţie e de a convinge electoratul PNL şi PDL că această formulă le poate oferi garanţia că România va avea parte în perioada următoare de dezvoltare reală, pe principii solide, că se vor crea condiţii corecte pentru crearea de noi locuri de muncă, în special în sectorul privat”, a declarat vicepreşedintele PDL Suceava. Ioan Balan a subliniat că o formaţiune politică puternică de dreapta care susţine mediul de afaceri va putea să vină în sprijinul agenţilor economici din România care în momentul de faţă sunt sufocaţi de taxe şi impozite directe sau indirecte. „Crearea de locuri de muncă va duce la dezvoltare, iar dezvoltarea pe baze reale, şi nu pe hârtie şi la televizor, va duce la o creştere a nivelului de trai pe care cetățeanul să o simtă”, a afirmat Ioan Balan, care a mai adăugat că cei care astăzi sunt promotorii noii construcţii PNL-PDL au obligaţia să sprijine acest proiect important pentru România şi în acelaşi timp să aibă şi puterea să se ridice deasupra proiectelor mici, personale sau de grup, care pot afecta interesul pe termen lung al tuturor. Liderul PDL a mai spus că până la data de 1 iulie a.c. liderii PDL şi PNL au şansa de a demonstra că sunt pentru această nouă construcţie, „după care, modul cum am ales să ne implicăm ne poate situa în proiect sau în afara proiectului”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan: Suceava este singurul judeţ din Regiunea de Nord-Est în care nu s-au clarificat lucrurile în privinţa fuziunii PDL-PNL.
 Vizualizări articol: 1996 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ioan Balan: Suceava este singurul judeţ din Regiunea de Nord-Est în care nu s-au clarificat lucrurile în privinţa fuziunii PDL-PNL5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dezinteres trimis de
(16 iun 2014, 09:12:49
Chiar ne si intereseaza pe noi sucevenii fuziunea hotilor,de ce nu-i intereseaza pe domnii din PNL si PDL,situatia jalnica in care este Suceava ca nu ai pe unde sa calci de gropi si gunoaie,oricine vine din alt oras se mira ce mizerie este in fostul oras frumos Suceava.Mai coborati din luxoasele masini si vedeti si viata celor multi si prosti care va dau votul.
1.1  RE: Dezinteres trimis de
(18 iun 2014, 11:00:23
Pe tine nu te intereseaza ca pe multi altii si te mai miri de ce nu se misca nimic in tara asta !? Ca nu ai unde sa calci de gropi si gunoaie .... Stai acasa si "mosnegaraia" iese la vot si voteaza cu PSD ! Din cauza asta a ajuns tara in halul asta din cauza TA si a celor care nu ii intereseaza !!! MERGI LA VOT cand ai ocazia !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei