Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 iun 2014 - Anul XIX, nr. 134 (5643)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Întâlnire

Ministrul Educaţiei a premiat cele mai bune proiecte sucevene din săptămâna „Şcoala altfel”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, a premiat miercuri, 11 iunie, zece şcoli care au derulat cele mai bine proiecte în săptămâna „Şcoala altfel”, două dintre acestea aparţinând unor unităţi sucevene.

Remus Pricopie a înmânat Colegiului Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava şi Colegiului Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni distincţii pentru activităţile desfăşurate în perioada 7-11 aprilie.

Proiectul “Cuza Open” (turneu județean de tenis) demarat de Colegiul Tehnic “Alexandru Ioan Cuza” Suceava a fost desemnat cea mai bună activitate sportivă din ţară desfăşurată în „Şcoala altfel”. Totodată, Colegiul Tehnic ”Mihai Băcescu” Fălticeni, prin proiectul “Împreună facem școala altfel!”, s-a clasat pe poziţia I, la secţiunea Tehnic.

 

Proiectele câştigătoare

Desemnarea câştigătorilor fiecărei secţiuni (în total au fost zece secţiuni) s-a făcut respectându-se următorul algoritm: 30% au contat voturile exprimate online pe o platformă creată de Ministerul Educaţiei şi 70% a cântărit punctajul obţinut în urma evaluării proiectelor de către o comisie a ministerului de resort.

Proiectul „Cuza Open” a întrunit 1.138 de voturi pe platforma de votare lansată de Ministerul Educaţiei, iar Colegiul Tehnic ”Mihai Băcescu” Fălticeni, prin proiectul “Împreună facem școala altfel!”, a obţinut 796 de voturi.

În competiţia naţională  “O activitate de succes în săptămâna <Să ştii mai multe, să fii mai bun>” s-au calificat aproximativ 250 de proiecte derulate de şcoli din întreaga ţară.

Potrivit ministerului de resort, „<Împreună facem Şcoala Altfel!>, de la Colegiul Tehnic <Mihai Băcescu> Fălticeni, s-a remarcat prin modalitatea de susţinere a lucrărilor pe teme de sănătate, artă şi cultură, ştiinţele pământului şi ecologie, istorie şi geografie, ştiinţe aplicate sub forma unor conferinţe virtuale, organizate prin sistemul WebExMeetings şi gestionate, la nivel local, de coordonatorul proiectului”.

De partea cealaltă, „Cuza Open” al Colegiul Tehnic „Al. I. Cuza" Suceava, „s-a remarcat prin anvergura şi numărul mare de participanţi, dar mai ales prin seriozitatea şi implicarea elevilor în organizarea tuturor etapelor”, se arată pe pagina electronică a Ministerului Educaţiei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Educaţiei a premiat cele mai bune proiecte sucevene din săptămâna „Şcoala altfel”.
 Vizualizări articol: 2945 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Ministrul Educaţiei a premiat cele mai bune proiecte sucevene din săptămâna „Şcoala altfel”2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei