Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iun 2014 - Anul XIX, nr. 133 (5642)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 12 – 18 iunie

Expoziţie auto şi sesiuni de Drift Demonstrativ, la Shopping City

Cei mai buni dealeri auto din Suceava îşi dau întâlnire la a doua ediţie a evenimentului Mega Drive Test. În perioada 13-15 iunie, Shopping City Suceava organizează Mega Drive Test, un eveniment-expoziţie dedicat segmentului auto, ce îşi propune să aducă în atenţia publicului cele mai noi modele de maşini, motociclete, autoutilitare, echipamente şi aparatură pentru service auto, precum şi şcoli de şoferi, servicii financiare şi asigurări. Sâmbătă, 14 iunie, în intervalul orar 12:00-18:00, iubitorii de adrenalină sunt aşteptaţi în parcarea Shopping City să se bucure de sesiuni de Drift Demonstrativ cu Răzvan LKN Frăţianu, vicecampion naţional în 2012 şi dublu vicecampion în 2013, dar şi cu piloţi cunoscuţi din Botoşani, Piatra Neamţ şi Suceava.

 

„Cumpără, înscrie și câștigă!” la poarta cu premii din Shopping City

Cel mai important eveniment din lumea fotbalului vine cu mii de surprize la Shopping City Suceava. În perioada 13 iunie-13 iulie, Shopping City, în parteneriat cu hipermarketul Carrefour, derulează campania „Cumpără, înscrie și câștigă!”, în cadrul căreia iubitorii de sport și cumpărători vor fi răsplătiți cu peste 2.000 de premii instant, constând în doze de bere sau de suc, pungi de alune și mingi de fotbal. În fiecare vineri, sâmbătă și duminică, pe toată durata campaniei, fotbalul și distracția le vor aduce premii instant cliențiilor care au făcut cumpărături de minimum 100 de lei pe un singur bon de casă, din magazinele aflate în incinta Shopping City. Prin campania „Cumpără, înscrie și câștigă!”, Shopping City te invită la mai mult shopping, mai mult fotbal și mai multe premii.

 

Expoziţie de pictură „Micii Picasso”

În perioada 30 mai – 30 iunie, Shopping City Suceava găzduiește, în City Gallery, expoziția de pictură și grafică organizată de copiii din gruparea “Micii Picasso”, îndrumați de artistul vizual și profesorul Pușa Pîslaru.

 

Weekenduri cu filme gratuite pentru copii

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 10:00, toţi copiii sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava să vizioneze filme de animaţie cu cele mai îndrăgite personaje de desene, toate dublate în limba română. Proiecţiile vor avea loc în incinta 3D Café din Shopping City. Intrarea este liberă pentru cei mici. Sâmbătă, 14 iunie, şi duminică, 15 iunie, începând cu ora 10:00, copiii vor putea urmări filmul “Aventurile lui Tintin”.

 

Cursuri gratuite de dans pentru copiii începători

Shopping City Suceava invită toţi copiii la cursurile gratuite pentru începători, oferite de Şcoala de dans Fly Dance Studio. Aceştia au ocazia să înveţe diferite stiluri de dans, precum: vals lent, vals vienez, quick step, tango, slow fox, samba, cha-cha, passo doble, rumba sau jive. De altfel, pasionaţii vor putea dansa şi în paşi de salsa, bachata, merengue sau tango argentinian. Cursurile se desfăşoară în City Gallery, din incinta Shopping City, în fiecare luni şi miercuri, între orele 17:00-18:30.

 

„Bucurie în mişcare”, la Iulius Mall

De vineri până duminică, în perioada 13-15 iunie, toţi iubitorii de sporturi sunt aşteptaţi la Iulius Mall Suceava, unde se desfăşoară Festivalul „Bucurie în mişcare”. Evenimentul va cuprinde demonstraţii de karate, fitness, aerobic, tae bo, kangoo jumps, zumba, cycling şi alte sporturi, pentru ca bucovinenii să aleagă modul preferat de a-şi menţine forma fizică. Mai mult, doritorii vor putea participa la peste 30 de concursuri: badminton, volei, tenis cu piciorul, minitenis de câmp, minibasket, bubble football, football target, ski race, tir cu arcul, ştafetă jaloane, ştafetă în saci şi alte probe cu energie, pentru toate vârstele.

 

Târgul Handmade

Amatorii de obiecte unicat sunt invitaţi la Târgul Handmade, desfăşurat la parterul Iulius Mall Suceava. Artizanii cu imaginaţie îşi vor prezenta creaţiile, oferind vizitatorilor cele mai frumoase articole lucrate manual. Bijuterii, piese vestimentare, accesorii, decoraţiuni, tablouri şi multe alte piese realizate prin tehnici inedite vor putea completa colecţiile iubitorilor de obiecte handmande.

 

„Aventuri în România”

Până pe 15 iunie, periplul clienţilor prin magazinele Iulius Mall Suceava poate continua cu „aventuri în România”. Sâmbătă şi duminică vor fi desemnaţi, prin tragere la sorţi, ultimii doi câştigători ai vacanţei în mijlocul naturii. Sejururile sunt valabile pentru două persoane şi includ cazare în regim demipensiune pentru patru nopţi. Transalpina, Bran, Delta Dunării, Sighişoara, Transfăgărăşan, Apuseni, Maramureş şi Transilvania sunt destinaţiile pitoreşti fascinante unde clienţii norocoşi se vor relaxa. La tombolă participă toţi clienţii care fac cumpărături de cel puţin 100 de lei de la brandurile preferate. În plus, primii 150 de clienţi ai fiecărei zile primesc cadouri garantate, constând în băuturi răcoritoare, accesorii utile în expediţii şi vouchere de cumpărături.

 

Joi, 12  iunie

Festivalul literar germano-român „Lectora”

La Suceava începe a doua ediție a Festivalului literar germano-român „Lectora”, organizat de IFA Stuttgart și de Muzeul Bucovinei. Festivalul, conceput ca un ansamblu de evenimente literare în limba română și germană (lecturi, lansări de carte, workshop-uri, conferințe, întâlniri de cenaclu), îi are ca invitați pe prozatorii Radu Aldulescu, Cătălin Dorian Florescu, Lucian Dan Teodorovici și pe poeții Michael Astner, Matei Hutopila, Dan Cristian Iordache, Ștefan Manasia, Emilian Galaicu-Păun, Florin Dan Prodan. Membrii a trei cenacluri literare vor fi, de asemenea, prezenți: Zidul de Hârtie, Săgetătorul (Suceava) şi Stafette (Timișoara).

 

Vineri, 13  iunie

Stand-up comedy, la Padrino

La Padrino, începând cu ora 22:00, sunteţi aşteptaţi la "Stand-up comedy” cu Bobi Dumitraș (Fără Zahăr) și Gabriel Gherghe. Rezervări la 0742 365 859.

 

Sâmbătă, 14  iunie

Cupa Sucevei la Rugby

Terenul bazei sportive Unirea din municipiul Suceava va fi gazda celei de-a 7-a ediții a Cupei Sucevei la Rugby, o competiție la care vor participa activ peste 120 de copii, dar și peste 150 de foști jucători din toată țara. Competiția este organizată de Asociația Prietenii Rugby-ului din Bucovina, în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal Suceava și Direcția Județeană de Sport și Tineret Suceava și va începe de la ora 9.00. 

 

Distracţie pentru cei mici, la Iulius Mall

Iulius Mall Suceava a pregătit şi pentru acest sfârşit de săptămână numeroase activităţi dedicate prichindeilor. De la ora 12.00, în zona magazinelor pentru copii, se organizează o nouă sesiune de ateliere de creaţie. Copiii se vor distra alături de prieteni, realizând diverse obiecte decorative. De la ora 16.00, năzdrăvanii au liber la joacă în compania clovnului Bobo.

 

Duminică, 15  iunie

Kids City – Art Craft

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creație și distracție, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici și creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, începând cu ora 12:00, vor fi organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii vor putea să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată copiilor, Art Craft, ce se găsește exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Duminică, 15 iunie, copiii vor putea participa la atelierul “Viața în junglă”, în cadrul căruia se vor confecționa măști din safari. Copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

 

Teatru de păpuşi la Iulius Mall

Copiii care vin la Iulius Mall Suceava vor avea motive de bucurie. De la ora 11.00, în zona magazinelor pentru copii va fi prezentată o piesă de teatru de păpuşi.

 

Luni, 16  iunie

Conferinţa „Utopismul gândirii eminesciene?”

Sub egida Consiliului Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” organizează, la ora 11.00, în Sala de Artă „Elena Greculesi” a bibliotecii publice sucevene, conferinţa cu genericul „Utopismul gândirii eminesciene?”, susţinută de lect. univ. dr. Adrian Gelu Jicu. Moderator, dr. Alexandru - Ovidiu Vintilă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1605 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei