Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iun 2014 - Anul XIX, nr. 133 (5642)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Prefectul Florin Sinescu este nemulţumit de ritmul în care se lucrează la șoseaua de centură a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, s-a declarat nemulţumit de ritmul în care se lucrează la finalizarea şoselei de centură a municipiului Suceava. Florin Sinescu a spus în cursul zilei de ieri că la felul în care se lucrează în momentul de faţă este puţin probabil să fie respectat termenul de finalizare a investiţiei anunţat de constructor, respectiv luna septembrie 2014. El a precizat că nu poate să fie mulţumit de constructor, în condiţiile în care acesta continuă să lucreze doar cu 28 de angajaţi. „Normal că sunt nemulţumit. Constructorul are doar 28 de oameni pe acest şantier. Au mai adus câteva utilaje, toarnă asfalt, dar ritmul este nemulţumitor. La numărul acesta de oameni nu poţi să faci faţă, şi e greu să termine în septembrie, aşa cum au anunţat”, consideră prefectul judeţului Suceava. El a afirmat că în mod normal firma care realizează această investiţie ar trebui să aibă 90 – 100 de angajaţi, care să lucreze în mai multe puncte ale şoselei de centură. “Nu e o abordare corectă. Nu pot să spun că nu lucrează, dar ritmul nu este cel dorit”, a declarat prefectul judeţului.

De precizat că la vizita pe care ministrul Transporturilor, Dan Şova, a efectuat-o la sfârşitul lunii mai a.c. pe şantierul şoselei de centură, acesta i-a solicitat constructorului să mai angajeze muncitori pentru a finaliza lucrarea la termen. Dan Şova i-a atras atenţia constructorului că trebuie să finalizeze întreaga investiţie până în luna iulie a acestui an, iar dacă nu se va întâmpla acest lucru Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) va aplica penalităţi de întârziere, aşa cum este prevăzut în contract. În momentul de faţă SC CF Iaşi lucrează pentru a finaliza tronsonul şoselei de centură dintre DN 2 (Pătrăuţi)  şi DN 17 (Şcheia). Şoseaua de centură a Sucevei dinspre Fălticeni spre Vama Siret va avea o lungime de 13,2 kilometri şi este finalizată în proporţie de 80%. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul Florin Sinescu este nemulţumit de ritmul în care se lucrează la șoseaua de centură a Sucevei.
 Vizualizări articol: 2058 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prefectul Florin Sinescu este nemulţumit de ritmul în care se lucrează la șoseaua de centură a Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(12 iun 2014, 11:48:27
Eu zic sa nu se grabeasca asa tare pentru la cum arata asa -zisa sosea o sa provoace mari nenorociri ! Aia nu e o sosea care sa preia traficul greu ! E asa de ingusta ca abia pot trece doua autoturisme unul pe linga altu,l darmite doua TIR-uri ! Si oricit de multa stima as avea pt.dl.Flutur cred ca aici e raspunzator de proiectul prost care e pe cale sa se incheie cu aceasta sosea !Sper sa nu se adevereasca ce am scris dar la ce Sumacheri iscusit la volan avem in zona ...slabe sperante...!
2.   Si ce daca? trimis de
(12 iun 2014, 14:01:11
D-le prefect, nemultumirea d-voastra nu ajuta la nimic. Si acu o luna tot nemultumit erati si nici acum nu luati nici o masura, decit declaratii de presa, gargara ieftina, de care ne-am saturat. Sunteti la limita inferioara a mediocritatii si inca coboriti. Pacat ca orasul asta e condus de o mina delipitori

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei