Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iun 2014 - Anul XIX, nr. 133 (5642)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă

Suspiciuni privind persoana aflată la volan, în cazul accidentului în care a murit un tânăr, la Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ancheta poliţiei în cazul cumplitului accident de circulaţie petrecut duminica trecută, în zori de zi, la Gura Humorului, în urma căruia un tânăr în vârstă de 25 de ani a murit, iar altul de 23 de ani a fost rănit grav, a luat o altă turnură, existând suspiciuni cu privire la care din cei doi s-a aflat la volan. Iniţial, ancheta preliminară a poliţiei a stabilit că maşina a fost condusă de tânărul care a supravieţuit, însă, după ce acesta a putut fi audiat şi s-au găsit o serie de imagini video, există indicii temeinice că maşina era condusă de tânărul care a decedat. Stabilirea acestui aspect este foarte importantă, în condiţiile în care ambii tineri erau foarte probabil băuţi la momentul producerii accidentului.

 

Un accident foarte violent, produs din cauza vitezei excesive

Conform anchetei poliţiştilor rutieri, duminică dimineaţă, în jurul orei 4.00, un autoturism Ford Mondeo cu volan pe partea dreaptă, care circula din direcţia Frasin spre Suceava, a acroşat bara de protecţie a remorcii unui camion care efectuase o manevră regulamentară, moment în care şoferul a pierdut controlul asupra volanului. A urmat un adevărat dezastru. Autoturismul Ford Mondeo a pătruns pe trotuar, a doborât un stâlp de iluminat public stradal şi un stâlp de susţinere a unor indicatoare rutiere, a acroşat apoi o altă maşină, după care s-a izbit violent de parapetul trotuarului şi s-a răsturnat pe cupolă.  

În urma accidentului, Ionuţ Cojocaru, în vârstă 25 de ani, din Gura Humorului, a murit, în timp ce Florin Ioniceanu, în vârstă de 23 de ani, tot localnic, a fost rănit grav. Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au observat că vitezometrul autoturismului era blocat la aproximativ 120 de kilometri la oră.

Audiat, tânărul care a supravieţuit a declarat că nu el se afla la volan, venind şi cu o serie de argumente. Surse din rândul anchetatorilor au precizat că Ionuţ Cojocaru, tânărul care a murit, s-a urcat la volanul maşinii într-o benzinărie, înainte de accident, existând imagini în acest sens. Coroborate cu alte mijloace de probă, legate de poziţia victimelor în maşină, varianta ca acesta să fi condus maşina în momentul accidentului este considerată cea mai probabilă.

 

Au ieşit la „ture” prin Gura Humorului, după ce au băut

Tânărul care a supravieţuit avea o alcoolemie în jurul valorii de 1 la mie. În privinţa tânărului care a decedat, probele recoltate la necropsie vor stabili cert dacă băuse sau nu. Din scenariul conturat de anchetatori rezultă că cei doi pur şi simplu au ieşit la plimbare cu maşina prin Gura Humorului, trecând de mai multe ori dintr-o direcţie în alta. De asemenea, ambii ar fi consumat alcool în noaptea de sâmbătă spre duminică. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suspiciuni privind persoana aflată la volan, în cazul accidentului în care a murit un tânăr, la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 7481 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Suspiciuni privind persoana aflată la volan, în cazul accidentului în care a murit un tânăr, la Gura Humorului3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine trimis de
(12 iun 2014, 14:30:16
gata...o dat banutul cui trebuie si o scapat...mortul e de vina...cum dracu sa nu stie cine a condus daca ei nu au iesit singuri din masina ci au fost scosi de echipajul de descarcerare...nu mai tin minte pe cine a scos de la volan?? dar daca dai suma potrivita cui trebuie....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei