Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iun 2014 - Anul XIX, nr. 133 (5642)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A VI-a ediţie

Un medic sucevean a fost nominalizat la Gala Medica

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un medic de familie sucevean se află printre nominalizaţii la Gala Medica, un eveniment organizat de Colegiul Medicilor din România pentru a răsplăti şi omagia excelenţa şi dăruirea în profesie. Este vorba despre Irina Badrajan, medic de familie şi secretar al Colegiului Medicilor Suceava, propusă la categoria „Cel mai bun comunicator medic”.

Evenimentul se află la cea de-a şasea ediţie, iar categoria la care Irina Badrajan a fost nominalizată îşi propune să încurajeze medicii să fie prezenţi mai mult în spaţiul public, să îşi facă cunoscute opiniile şi problemele, dar şi să dezvolte comunicarea medic-pacient. De aceea, la această categorie s-au putut înscrie medicii cu apariţii publice în 2013 şi medici apreciaţi pentru buna comunicare medic-pacient. Până pe 22 iunie, la ora 18.00, Irina Badrajan poate fi votată pe site-ul gala2014.cmr.ro. La fiecare dintre cele zece categorii, un premiu va fi acordat de juriu şi unul de public prin votul online.

În acest an, Gala Medica îşi va desemna câştigătorii pe data de 25 iunie. Printre laureaţii acestui eveniment se află deja un medic sucevean, şi anume chirurgul Sorin Hîncu, care la ediţia trecută a primit premiul juriului la categoria „Medic implicat” - „Dr. Alexandru Pesamosca”, pentru modul în care s-a implicat în viaţa comunităţii medicale şi pentru abilităţile de manager dovedite atât în perioada în care a fost director al Spitalului Suceava, cât şi din poziţia de preşedinte al Colegiului Medicilor Suceava.

Gala Medica aduce, ca în fiecare an, în lumina reflectoarelor oameni şi organizaţii care au un numitor comun: doresc să schimbe ceva în sistem, doresc ca prin eforturile lor să pună lucrurile în mişcare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un medic sucevean a fost nominalizat la Gala Medica.
 Vizualizări articol: 1188 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Un medic sucevean a fost nominalizat la Gala Medica5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei