Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 mai 2014 - Anul XIX, nr. 122 (5631)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bronzare şi scăldat

Ştrandul Sucevei se deschide de la 1 iunie, de Ziua Copilului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Chiar dacă vremea este încă destul de capricioasă, zilele însorite alternând cu scurte perioade de ploaie, administratorii Ștrandului Sucevei au decis să respecte tradiţia în baza căreia, an de an, piscinele, şezlongurile şi oportunităţile de relaxare de la ştrand au fost puse la dispoziţia clienţilor începând cu luna iunie. Drept urmare, ştrandul, unul din cele mai căutate locuri de relaxare în zilele toride de vară, va fi deschis de duminică, 1 iunie, chiar de Ziua Copilului.

Ştrandul municipiului Suceava pune la dispoziţia clienţilor trei bazine de înot – două bazine pentru copii şi unul pentru adulţi, cu o adâncime de 2,4 metri, supravegheate de doi salvamari.  Securitatea clienţilor este asigurată de o firmă de pază specializată.

Taxa de intrare la ştrand a rămas aceeaşi ca şi în ultimii şase ani, adică 5 lei pentru copii şi 10 lei pentru adulţi, indiferent de cât de mult timp vor să-şi petreacă acolo, clienţilor fiindu-le oferite gratuit umbrele de soare. Cei care doresc şi un şezlong pe care să-l aşeze pe marginea apei au de achitat în plus o taxă de 10 lei pe zi.

Pe lângă îmbunătățirile aduse bazinelor de înot, administratorii au sporit numărul șezlongurilor de lemn puse la dispoziția clienților cu încă 50 de bucăţi.

Cei care doresc să îşi petreacă timpul liber la ştrand nu doar în apă sau întinşi la soare au la dispoziţie şi un teren pentru tenis şi volei, precum şi mese de biliard şi de tenis.

Clienţii ştrandului au la dispoziţie atât vestiarele în care se pot schimba, toalete, duşuri, dar şi un restaurant cu 400 de locuri, chioşcuri cu alimente, băuturi răcoritoare şi bere, toate aflate în incinta ștrandului, pentru ca oamenii să poată beneficia de tot ce le trebuie, fără a fi nevoiţi să plece de acolo de unde se simt bine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ştrandul Sucevei se deschide de la 1 iunie, de Ziua Copilului.
 Vizualizări articol: 6333 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Ştrandul Sucevei se deschide de la 1 iunie, de Ziua Copilului3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei