Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mai 2014 - Anul XIX, nr. 121 (5630)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Căutări

Poliţia, pusă în alertă după ce un copil a dispărut cu un bătrân de 86 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii de la Secţia Burdujeni au fost alertaţi, ieri, de dispariţia unei fetiţe în vârstă de doar 2 ani şi jumătate, care se juca împreună cu mai mulţi copii în scara unui bloc de pe strada Jean Bart, din zona Gării Burdujeni. Fiind vorba de un copil de o vârstă atât de fragedă, s-au demarat imediat operaţiuni de căutare, părinţii şi vecinii temându-se de o posibilă răpire. Poliţia a fost sesizată de dispariţie puţin înainte de ora 13.00, iar cazul a fost lămurit două ore mai târziu. În primă fază, poliţiştii au aflat că micuţa a plecat cu un bătrân vârstă de 86 de ani. Bătrânul a fost găsit de poliţişti la o locuinţă pe care o are pe strada 22 Decembrie, tot în Burdujeni.

Octogenarul le-a explicat poliţiştilor că a luat-o pe micuţă după ce a văzut-o singură în scara de bloc, pentru a o duce într-un loc sigur. Mama fetiţei, Ştefania B., în vârstă de 19 ani, le-a declarat poliţiştilor că a dus-o pe copilă la o vecină şi a lăsat-o să se joace în scara de bloc cu alţi copii cât ea a fost plecată la cumpărături. De altfel, tânăra îl cunoștea pe bătrân şi ştia şi unde stă acesta.

Poliţiştii nu au suspiciuni cu privire la comiterea unei fapte penale, fiind convinşi că bătrânul, chiar dacă nu a acţionat foarte inspirat, a fost bine intenţionat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţia, pusă în alertă după ce un copil a dispărut cu un bătrân de 86 de ani.
 Vizualizări articol: 2993 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Poliţia, pusă în alertă după ce un copil a dispărut cu un bătrân de 86 de ani5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa sa fie? trimis de
(29 mai 2014, 11:07:45
eu cred ca ar trebui urmarit batrinul caci dupa fapta spune ca nu judeca putea sa anunte pe cineva de pe strada sa cheme politia nu sa o duca acasa la el
2.   Iresponsabila. trimis de
(29 mai 2014, 12:47:34
Eu cred ca ar trebui urmarita mama,care da dovada de lipsa totala de responsabilitate.Cum este posibil,ca un copil de 2 ani sa fie lasat,singur, sa se joace cu alti copii in casa scarii si mama sa mearga la cumparaturi???????????Intr-o tara civilizata acest copil era luat nu de un batran (asta demonstreaza ca oricine vroia putea sa ia acest copil) ci de organele statului si dus intr-un loc sigur unde doamna mama l-ar fi vazut la sfantul asteapta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei