Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mai 2014 - Anul XIX, nr. 121 (5630)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Viaţă pierdută

Barmaniţă amendată pentru că i-a vândut alcool unui minor care a murit într-un accident rutier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ancheta poliţiei în cazul tragicului accident petrecut la finele săptămânii trecute la Vatra Moldoviţei, unde un camion încărcat cu lemn a omorât un adolescent în vârstă de 16 ani care era căzut pe carosabil, a refăcut traseul pe care l-a urmat minorul înainte de tragedie, stabilindu-se că acesta a consumat o importantă cantitate de alcool, bere cu votcă, la un bar aflat la aproximativ o sută de metri de locul în care s-a petrecut nenorocirea. În baza declaraţiilor adunate de la mai mulţi martori s-a stabilit că minorul a consumat alcool la localul SC Regina Nopţii din localitate. Cum în interior era afişat mesajul „Nu vindem alcool minorilor!”, poliţiştii nu au putut decât să o amendeze pe vânzătoarea care i-a vândut alcool minorului de 16 ani în noaptea de 23 spre 24 mai, când s-a produs tragedia. Femeia a încasat o amendă în cuantum de 500 de lei, în baza Legii 61/1991, articolul 2, punctul 22, care pedepsește contravențional servirea cu băuturi alcoolice, în localurile publice, a minorilor. Este o amendă banală, care însă ar trebui să fie un semnal de alarmă cu privire la ce tragedii se poate ajunge în cazul în care minorii consumă cantităţi mari de alcool.

Din ancheta derulată de lucrătorii Compartimentului Rutier al Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc rezultă că în noaptea de vineri spre sâmbătă, în miez de noapte, Nicolai S., în vârstă de 27 de ani, din comuna Şaru Dornei, aflat la volanul camionului cu semiremorcă, ambele încărcate cu lemn, l-a lovit în plinpe minorul de 16 ani, Andrei Nicolae H., localnic, care era căzut pe carosabil. Adolescentul a ieşit în stare avansată de ebrietate din local şi la puţin timp clienţii au auzit un impact violent. Minorul s-a împiedicat şi a căzut în drum, în apropiere de axul şoselei, fiind omorât pe loc de camionul condus de şoferul din Şaru Dornei, care a declarat că nu mai avea cum evita tragedia. După accident, şoferul a fost amendat cu 8.000 de lei pentru utilizarea incorectă a diagramei tahograf şi fraudarea aparatului tahograf.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Barmaniţă amendată pentru că i-a vândut alcool unui minor care a murit într-un accident rutier.
 Vizualizări articol: 3664 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Barmaniţă amendată pentru că i-a vândut alcool unui minor care a murit într-un accident rutier5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(29 mai 2014, 11:48:33
ar fii trebuit sa ii inchida magazinul ca nu a respctat legea... sunt foarte multe magazine care nu respecta legea si care vinde alcol si tigari minorilor.
2.   TU CETATEANUL.... trimis de
(29 mai 2014, 16:22:58
Ar trebui sa inveti limba romana si apoi sa dai drumul la calculator!
3.   GEDUL=IDIOT trimis de
(29 mai 2014, 16:59:41
esti un frustrat idiot..
4.   EUCETATEANUL.. trimis de
(30 mai 2014, 10:39:46
Învaţă dracului să scrii măcar înainte să faci pe cineva idiot. Când cineva îţi zice să înveţi limba română nu îţi zice degeaba. Era un sfat foarte bun pentru tine.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei