Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mai 2014 - Anul XIX, nr. 121 (5630)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Distincţii

Cercetarea în domeniul educaţiei de la Universitatea din Suceava, premiată în cadrul unei competiţii naţionale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava (USV), prin Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, a obţinut un premiu II şi un premiu III la Sesiunea Națională de Comunicări Științifice pentru Studenți.

Laureate au fost Oltea Hriţcu, studentă la masterul „Comunicare didactică” şi Amelia Boghean, de la programul de master „Managementul Instituțiilor Educaționale”, de la facultatea menţionată.

Beneficiind de sprijinul financiar, logistic şi academic al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV), patru studenţi masteranzi ai Facultăţii de Ştiinţe ale Educaţiei, împreună cu decanul Facultății de Știinte ale Educației, conf. univ. dr. Otilia Clipa, au reprezentat şcoala suceveană la această sesiune. Manifestarea a fost organizată de Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației și Departamentul de Științele Educației.

Lucrările de cercetare în domeniul științelor educației, elaborate sub coordonarea conf. univ. dr. Doina Schipor şi conf. univ. dr. Otilia Clipa, s-au bucurat de aprecierile celorlalţi participanţi, cadre didactice şi studenţi de la alte universităţi din ţară, precum şi de aprecierile membrilor comisiei de evaluare care au acordat premiile II şi III pentru studentele USV.

Potrivit reprezentanţilor facultăţii, „această competiție, la nivel naţional, oferă un feedback constructiv atât studenţilor, cât şi profesorilor, arătând care sunt tendinţele de cercetare în domeniu, deschizând oportunităţi de evoluţie ascendentă în plan academic şi de cercetare pentru toţi cei implicaţi. Participarea la acest concurs a demonstrat că şcoala suceveană din domeniul ştiinţelor educaţiei este competitivă pe plan naţional şi internațional, studenţii fiind încurajaţi, sprijiniţi şi promovaţi în sensul de a-şi împlini potenţialul maxim de care dispun”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cercetarea în domeniul educaţiei de la Universitatea din Suceava, premiată în cadrul unei competiţii naţionale.
 Vizualizări articol: 2252 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Cercetarea în domeniul educaţiei de la Universitatea din Suceava, premiată în cadrul unei competiţii naţionale5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei