Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mai 2014 - Anul XIX, nr. 121 (5630)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

31 mai - 1 iunie

Campionatul distracției, la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Shopping City Suceava le oferă copiilor, dar şi părinţilor şi bunicilor deopotrivă, un program variat de distracție în acest weekend.

 

Programe artistice, demonstraţii de dans, prezentări de modă

Campionatul distracției începe de sâmbătă, 31 mai, ora 11:00, în zona de food din incinta centrului comercial, cu programe artistice susținute de Școala Populară de Artă și demonstrații de dans oferite de copiii de la școala de dans Fly Dance Studio.

Copiii vor defila în cadrul unei prezentări de modă cu cele mai noi colecții ale magazinelor care le sunt destinate în Shopping City Suceava (Carrefour, Takko Fashion, Champion, Evel Mod, Delia 07, Killtec și Coccodrillo).

Duminică, 1 iunie, distracția începe la ora 11.00, în zona de food, unde școlile din municipiul Suceava vor prezenta programe artistice, care vor fi premiate de către Shopping City Suceava (locul 1 - un CEC cadou în valoare de 1.500 lei, locul 2 - un CEC cadou în valoare de 1.000 lei și locul 3 - un CEC cadou în valoare de 500 lei).

 

Personaje din poveste, sesiuni de facepainting, tombolă cu premii 

Pe parcursul weekendului, copiii vor avea parte de întâlniri cu personaje din poveste, jocuri cu baloane, sesiuni de facepainting și vor participa la atelierele educative și de creație Kids City – art craft, realizate în parteneriat cu Alexandria Librării. În parcarea Shopping City Suceava, cei mici vor realiza desene pe asfalt și vor fi antrenaţi în diferite concursuri și jocuri cu premii surpriză. Fundaţia ANA organizează o tombolă cu premii la fiecare oră. Biletele de tombolă sunt distribuite de voluntarii Fundaţiei ANA, iar copiii trebuie să fie prezenţi la evenimente, pentru a câştiga premiile oferite prin tragere la sorţi. Sute de premii vor fi acordate de Shopping City Suceava și de partenerii evenimentului (SC. Ferovali SRL, notar public Cârligeanu Laura, Adicris Trans, Harivex și spațiul de joacă Cutezătorii din incinta centrului comercial).

 

Magazine cu oferte speciale, filme de animație 3D, reduceri la cărţi

Magazinele cu produse pentru copii au pregătit oferte speciale de 1 iunie. Astfel, articole vestimentare de cea mai bună calitate vor putea fi achiziționate de la Coccodrillo cu 25% reducere, de la Maxx Discount cu 30% reducere, precum și de la Evel Mod, Delia 07 sau Takko Fashion. Copiii care adoră sportul sunt așteptați la Decathlon, Champion și Killtec, iar pentru iubitorii de jucării, Noriel oferă reduceri diversificate.

Carrefour a pregătit preţuri speciale la o gamă largă de articole special semnalizate în magazine. Totodată, la sfârşitul acestei săptămâni copiii se vor putea relaxa vizionând filme de animație la 3D Cafe din Shopping City Suceava.

Alexandria Librării îi așteaptă pe părinți, dar și pe cei mici cu reduceri la cărți, dar și o gamă largă de produse art-craft care vor stimula creativitatea celor mici.

Aşa cum anunţă organizatorii, timp de două zile, Shopping City Suceva se va transforma într-un cadru de poveste, unde toți copiii sunt așteptați cu surprize și momente de neuitat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campionatul distracției, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Campionatul distracției, la Shopping City Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei