Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 apr 2014 - Anul XIX, nr. 75 (5584)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Căutaţi de poliţie

Soţia şi fiul unui bărbat, dispăruţi de acasă după ce femeia s-ar fi îndrăgostit pe Facebook

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Poliţia încearcă să dea de urma unei femei în vârstă de 30 de ani şi de fiul ei care nu a împlinit încă 4 ani, ambii fiind daţi dispăruţi de la domiciliu din data de 3 martie. Toate indiciile din ancheta poliţiei duc spre varianta unei dispariţii voluntare, femeia alegând să-şi ia lumea în cap.

Problema este că femeia a plecat cu tot cu copilul minor, astfel că tatăl a avut dreptul conform legii să îşi dea dispărut fiul. Cel mai trist în toată această poveste este că femeia a lăsat acasă un copil în vârstă de 11 ani, care se întreabă de ce a fost părăsit de mama sa.

 

Bărbatul este dispus să o ierte pe femeie

Anişoara Scurtu, în vârstă de 30 de ani, şi soţul ei, Dumitru, de 34 de ani, din satul Mihăieşti, comuna Horodniceni, sunt căsătoriţi de 11 ani. Cei doi au împreună doi copii, Narcis, de 11 ani, şi Sebastian, în vârstă de 4 ani.

Pe 3 martie, femeia a plecat la Suceava cu copilul cel mic şi nu s-a mai întors.

„Mi-a trimis un SMS că fiecare să-şi vadă de viaţa lui, a mai sunat de două ori cu număr ascuns şi atât. I-am spus la telefon să vină acasă, dar a zis că nu vrea. Ea cred că acum se teme că o bat dacă vine acasă, însă eu îi transmit să vină acasă şi să-şi vadă de copiii ei”, a declarat Dumitru Scurtu, care a precizat că nu este o fire violentă.

În familia Scurtu, după cum am verificat la Postul de Poliţie Horodniceni, nu au existat în trecut incidente cunoscute între cei doi soţi.

Dumitru Scurtu a precizat că femeia a mai fost plecată un an de acasă, la muncă în Italia, iar acum spunea că ar vrea să plece în Germania. 

 

Soţul părăsit: “Butona la telefon, iar când o întrebam ce face spunea că vorbeşte cu rude care sunt în străinătate”

Îl întrebăm pe Dumitru Scurtu de ce s-a ajuns în această situaţie. Acesta crede că un alt bărbat a convins-o să-şi părăsească familia.

„De anul trecut, din noiembrie, şi-a luat un telefon nou, avea internet, şi stătea foarte mult pe Facebook, cred că aici şi-a găsit pe cineva. Nu a spus nimănui că pleacă, nici măcar surorilor ori părinţilor ei. Seara, de la 7 până pe la 10, când mă întorceam acasă de la muncă, doar butona la telefon, iar când o întrebam ce face spunea că vorbeşte cu rude care sunt în străinătate”, povesteşte soţul părăsit.

 

Narcis, copilul de 11 ani care îşi aşteaptă acasă mama şi fratele mai mic 

Fără îndoială că acest caz nu ar fi avut un accent dramatic dacă un copil de 11 ani nu ar fi rămas acasă, întrebându-se unde este mama sa.

Făcând eforturi să nu plângă, Narcis ne-a spus că îi este dor de frăţiorul său şi de mama sa şi le-a cerut să vină acasă.

Dumitru Scurtu a mai spus că dacă iniţial soţia sa l-a sunat de două ori, ulterior nu a mai dat nici un semn de viaţă. În aceste condiţii, are toate motivele să fie îngrijorat, mai ales cu privire la fiul său.

 

Procedurile de urmărire, declanşate după ce s-a constatat că femeia nu poate fi contactată

Subcomisarul Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a precizat că poliţia desfăşoară activităţi de identificare a celor doi, în urma plângerii depuse de tată şi a faptului că nu există nici o posibilitate de comunicare cu aceasta, pentru a se stabili unde se află şi dacă este în siguranţă. Vechiul număr de telefon al femeii nu mai este valabil, iar pe reţeaua de socializare contul acesteia, făcut pe numele pe care îl avea înainte de căsătorie, nu mai oferă acum nici un fel de date, fotografiile postate fiind ale altor femei. 

„Sunt derulate activităţi de căutare pentru identificarea celor două persoane, în vederea stabilirii unui statut legal pentru copilul în cauză”, a explicat ofiţerul.

Persoanele care pot da relaţii despre cei doi dispăruţi sunt rugate de poliţie să sune la numărul de urgenţe 112 ori la  116.000, număr telefonic special pentru copiii dispăruţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soţia şi fiul unui bărbat, dispăruţi de acasă după ce femeia s-ar fi îndrăgostit pe Facebook.
 Vizualizări articol: 9941 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Soţia şi fiul unui bărbat, dispăruţi de acasă după ce femeia s-ar fi îndrăgostit pe Facebook5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rapirea din serai trimis de
( 2 apr 2014, 11:43:04
Parca vad ca se trezeste cu o amenda ca a pus politia pe jar degeaba...el zice ca i rapita de raufacatori...cand de fapt ea se f.. in fierbinti fiori!
2.   ASA ESTE trimis de
( 2 apr 2014, 14:39:36
Daca ai cumparat telefon performant si platesti factura asa iti trebuie.Acu cumpara si tu unul sa vezi ce usor iti cade ceva.Nu e de glumit asa se intimpla mai mereu cu femeile astea pina le cumperi tableta dupa aia sta pe linga stina

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei