Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 apr 2014 - Anul XIX, nr. 75 (5584)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Şoc

O angajată a Primăriei Suceava, băgată în mormânt de şedinţele cu asociaţiile de proprietari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scandalurile, nervii şi tensiunea negativă care sunt nelipsite de la adunările generale ale asociaţiilor de proprietari, unde nemulţumirile şi frustrările capătă uneori chiar şi forme violente, au dus la decesul unei angajate a Primăriei Suceava, Magda Ghiaţă, care lucra în cadrul Serviciului Asociaţii de Proprietari.

Prezentă la adunarea generală a proprietarilor din cadrul Asociaţiei 41, din cartierul Burdujeni, o asociaţie mare, cu multe probleme, reprezentantei Primăriei Suceava i s-a făcut rău, mai ales după ce a fost „pusă la zid” de un grup de cetăţeni, care, din spusele altor participanţi, păreau a fi sub influenţa băuturilor alcoolice.

„A doua zi a venit la serviciu, şi-a făcut treaba, dar la un moment dat nu mai putea închega cuvintele, nu mai avea coerenţă în vorbire”, povestesc colegii Magdei, care, la doar două zile după ce i s-a făcut rău la şedinţa asociaţiei de proprietari, şi-a dat ultima suflare, intrând în stop cardio-respirator.

Cauza care a dus la decesul acesteia o reprezintă însă un accident vascular cerebral ischemic, survenit în urma situaţiei tensionate în care s-a aflat la şedinţa respectivă, pe fondul unor probleme de sănătate anterioare – diabet zaharat şi hipertensiune arterială.

„Era un om bun, care se consuma foarte mult, la toate şedinţele de asociaţie la care era prezentă. Făcea o muncă grea şi niciodată nu a avut vreo abatere”, a declarat superiorul acesteia de la serviciu, Mihai Hostiuc.

Şocaţi, colegii Magdei se întreabă acum pentru ce sunt expuşi ei unor situaţii ingrate şi unor asemenea riscuri, în şedinţele la care trebuie să fie prezenţi, la toate cele peste 100 de asociaţii de proprietari din municipiul Suceava.

„La toate şedinţele suntem ţinta batjocurii şi nemulţumirilor tuturor. Tot ce îi nemulţumeşte revarsă asupra noastră, chiar de foarte multe ori problemele lor nu ţin de competenţa noastră”, spun cei care  trebuie să preia acum şi îndatoririle Magdei. O fotografie de-a acesteia este lipită pe monitorul calculatorului la care lucra, în faţa căruia colegii au aprins câteva lumânări. Pe 13 aprilie aceasta urma să împlinească 55 de ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O angajată a Primăriei Suceava, băgată în mormânt de şedinţele cu asociaţiile de proprietari.
 Vizualizări articol: 7850 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
O angajată a Primăriei Suceava, băgată în mormânt de şedinţele cu asociaţiile de proprietari4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CAPUSELE!!! trimis de
( 2 apr 2014, 13:23:05
Solutia e desfiintarea CAPUSELOR,numite Asociatii de proprietari,care dubleaza plata cheltuielilor.
2.   Regrete... trimis de
( 2 apr 2014, 14:26:26
Cred totusi ca se exagereaza un pic...Magda era un om rezistent la stres...din pacate s-a dus prematur si restul sunt doar supozitii.Dumnezeu sa o odihneasca-n pace!!!
2.1  RE: Regrete... trimis de
( 2 apr 2014, 15:03:44
Una e sa fii rezistent la stres si alta e sa-ti pese de ceea ce sa intampla in jurul tau, mai ales cand problema te priveste...si apoi nu era din tabla, avea trairi, sentimente, emotii, ca orice om. Pozitive sau negative, acestea afecteaza sanatatea si dau consecinte dureroase. Dumnezeu s-o odihneasca si s-o aiba in paza Sa !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei