Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 apr 2014 - Anul XIX, nr. 75 (5584)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsuri

ACET trece de astăzi la debranșarea asociațiilor rău-platnice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Apa rece nu va mai curge la robinetele a sute de suceveni, începând chiar de astăzi, când furnizorul de servicii de apă şi canalizare va începe campania de debranşare a rău-platnicilor.

Acţiunea vine ca urmare a somării de către ACET a 40 de asociaţii de proprietari cu restanţe mari la plata facturilor de apă-canalizare, după un interval de câteva săptămâni în care li s-a dat răgaz să facă eforturi să achite din datorii.

„Din cele 40 de asociaţii somate să îşi achite datoriile, nouă au efectuat plăţi care acoperă integral sau aproape integral sumele restante, 19 asociaţii au făcut plăţi parţiale, iar diferenţa de bani s-au angajat să o achite în trei luni de zile, în cazul unora, sau în cinci luni de zile, în cazul altora, unde e vorba de sume foarte mari. Alte cinci asociaţii au venit pe ultima sută de metri cu promisiuni ferme de achitare parţială a datoriilor şi reeşalonarea diferenţelor”, a explicat directorul comercial al ACET, Bogdan Cristache.

Drept urmare, şapte asociaţii de proprietari, care nu doar că nu au achitat nimic din datoriile restante, dar nici nu au dat vreun semn că vor să se achite de obligaţii, prin reeşalonarea acestora, vor fi debranşate de la apă rece, începând de astăzi.

Este vorba de Asociaţiile 38 şi 44 din cartierul Burdujeni, Asociaţia 47 din George Enescu, care are şi cele mai mari datorii restante, de aproape 202.000 lei (peste două miliarde de lei vechi), A.P. Ucatana, din cartierul Zamca, AP Victoriei 201A, din Obcini, dar şi Asociaţiile 81 Cartodrom şi Kamer 80.

Primele debranşări vor fi efectuate astăzi, la blocul H 10, de pe strada Oituz nr.10, dar şi la trei scări de bloc dintr-o asociaţie de proprietari destul de recent înfiinţată, Kamer 80 – bloc 16 A, scările A, B şi C, de pe bulevardul George Enescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ACET trece de astăzi la debranșarea asociațiilor rău-platnice.
 Vizualizări articol: 2632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
ACET trece de astăzi la debranșarea asociațiilor rău-platnice5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mai repede debransari trimis de
( 2 apr 2014, 15:26:43
Treaba asta trebuia facut de multi ani sa nu se adune datorii de sute de miliarde ...nu platesti 3-4 luni se debranseaza , vrei rebransare costa .Inteleg lumea e saraca ,e pensionara stim cu toti dar daca nu iti permiti renunta , de ce sa sufere altii .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei