Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 mar 2014 - Anul XIX, nr. 51 (5560)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Primăvara începe cu...

Premii de răsfăţ de 2.500 de euro şi distracţie cu DeepCentral, la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Shopping City Suceava primăvara începe cu premii de răsfăţ şi distracţie pentru toţi iubitorii de cumpărături: premii instant în valoare de 2.500 euro pentru doamne şi domnişoare, prezentare de modă cu noile colecţii primăvară - vară, concursuri, surprize şi un super concert DeepCentral. 

Luna Mărţişorului aduce sute de premii instant pentru femeile care aleg să-şi facă cumpărăturile din magazinele aflate în incinta centrului comercial, în perioada 1- 8 martie. Astfel, în fiecare zi, primii 150 de clienţi sunt premiaţi cu cosmetice Avon şi accesorii, mărţişoare, căni, flori oferite de Baumax, dar şi numeroase vouchere de cumpărături oferite de magazinele B&B Collection, Splend`or, Benvenuti, Gatta şi Salon D`Anais. 

Toate aceste premii pot fi câştigate, în cadrul campaniei „Primăvara începe cu premii de răsfăţ”, de către clienţii care fac cumpărături de minimum 100 lei pe un singur bon de casă, din oricare dintre magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava. Aceştia trebuie să se prezinte la Info Point-ul special amenajat în faţa magazinului Leonardo, să învârtă la „roata norocului” şi să afle ce premiu au câştigat. Printre participaţii la campanie se pot număra atât doamnele şi domnişoarele care vor să se bucure de o clipă de răsfăţ, cât şi domnii care vor să le ofere cadouri speciale celor mai importante femei din viaţa lor.

Şi anul acesta, conform tradiţiei, vizitatorii au primit mărţişoare, iar pe 8 martie, doamnele şi domnişoarele care vin la Shopping City Suceava vor fi răsplătite cu flori şi cele mai frumoase gânduri.

Pe 15 martie, începând cu ora 17.00, se dă startul la distracţie şi voie bună. Sucevenii sunt aşteptaţi la un show de modă cu noile ţinute din colecţiile de primăvară-vară 2014 ale magazinelor din Shopping City Suceava, o prezentare de modă haute-couture semnată George Hojbotă, concursuri cu premii, dar şi la un concert de senzaţie, susţinut de trupa DeepCentral. Membrii trupei au devenit celebri pentru melodiile devenite hit-uri: “Russian girl“, ”In love”, “Music makes me free” sau noile lansate „Sus până la cer” şi „O stea”.

Surprizele vor continua pe tot parcursul evenimentului, aşa încât primii 200 de clienţi care vor face cumpărături de minim 150 lei din magazinele din Shopping City Suceava, cu excepţia hipermarketului, vor câştiga pe loc un voucher în valoare de 50 lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii de răsfăţ de 2.500 de euro şi distracţie cu DeepCentral, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1301 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Premii de răsfăţ de 2.500 de euro şi distracţie cu DeepCentral, la Shopping City Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei