Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 mar 2014 - Anul XIX, nr. 51 (5560)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cine-ar fi crezut?!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ce meci cu Argentina? Care Messi, care Aguero, Di Maria şi ceilalţi? Fotbalul românesc a fost pulverizat mai tare decât un scor fluviu încasat de la “pume”. Nimeni nu se aştepta la decizii aşa drastice în Dosarul Transferurilor. Pur şi simplu demolatoare. Închisoare cu executare pentru toată lumea! Inclusiv pentru Jean Pădureanu, cel trecut de 70 de ani. Inclusiv pentru Mihai Stoica, pentru care nici măcar procurorii nu mai solicitaseră pedeapsă. Inclusiv pentru Gică Popescu, cel care se pregătea să preia, peste numai o zi, cea mai importantă funcţie din fotbalul românesc. Vă daţi seama ce ştire de prima pagină este aceasta pentru orice jurnal de sport din lume? Gică Popescu, căpitan al Barcelonei, câştigător de cupă europeană, figură emblematică pentru echipa naţională a României, de multe ori căpitan al generaţiei de aur, va înfunda puşcăria! Iată ce paradox, dacă Gică Popescu n-ar fi făcut recurs când a fost condamnat cu suspendare, acum ar fi pus capul pe perna lui de-acasă! Cine s-ar fi aşteptat la un asemenea deznodământ?! Cred că nici măcar el nu avea semnale pentru aşa ceva… Pentru el, viitorul însemna FRF, iar viitorul urma să înceapă azi. De aici se ramifică scenarii peste scenarii. A devenit Răzvan Burleanu favorit la funcţia de preşedinte al FRF? Masa de votanţi a lui Sandu se va reorienta către Chivorchian, candidatul fără şanse, cel care, prin Oltenia, a închiriat un restaurant pentru campania electorală şi s-a trezit cu un singur om de fotbal, potenţial votant?! Sau această masă de votanţi va fi sfătuită să stea acasă, pentru a nu se atinge pragul necesar, ca la referendumul cu demiterea lui Băsescu, ceea ce ar însemna răgaz pentru Sandu în pregătirea altui candidat? Acestea sunt întrebări care apar după condamnarea lui Popescu, doar trebuie să ne continuăm viaţa în libertate, pentru noi contează. Însă pentru aceşti lideri decăzuţi, nimic nu mai are noima de dinainte. Au fost puternici, unii inclusiv pe plan politic, alţii au acaparat ani de-a rândul media, iar acum se petrec spre puşcăria care-i făcută şi ea pentru oameni, nu pentru girafe, vorba lui Becali ăla de-şi zicea Scarface…

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cine-ar fi crezut?!.
 Vizualizări articol: 1402 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cine-ar fi crezut?!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bratul lung a legii ! trimis de
( 5 mar 2014, 12:14:06
Probabil de acum inainte , toti acei care au savarsit ilegalitati trebuie sa se astepte la pedepse . Pana acum parca nu am avut acest sentiment , insa dupa aceste pedepse , care intradevar sunt surprinzatoare, ma astept ca justitia sa faca dreptate in toate cazurile care sunt pe rolul instantelor. Normal asa trebuie sa fie ,cine a gresit trebuie sa raspunda indiferent de celebritatea de care se bucura. Legea trebuie sa fie egala pentru toti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei