Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 mar 2014 - Anul XIX, nr. 51 (5560)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bilanţ

Direcţia Silvică Suceava şi-a depăşit cu 83% profitul brut prognozat pe 2013

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţia Silvică Suceava a înregistrat anul trecut un profit brut de 34,895 de milioane de lei, mai mare cu aproximativ 83% faţă de cel prevăzut în bugetul iniţial, care a fost de 19,1 milioane de lei. Aşa arată bilanţul instituţiei silvice sucevene pe 2013 făcut public de şeful acesteia, Sorin Ciobanu.

„Depăşirea profitului este determinată atât de depăşirea cifrei de afaceri şi a veniturilor totale, cât şi de economiile la toate capitolele de cheltuieli. Profitul brut a fost influenţat de constituirea fondului de conservare şi regenerare a pădurilor, în valoare de 13,829 de milioane de lei, a fondului de accesibilizare a pădurilor, în valoare de 8,976 milioane de lei, precum şi de susținerea activității de creştere, exploatare şi ameliorare a cabalinelor, cu o valoare de 2,207 milioane de lei”, a declarat Ciobanu. El a arătat că veniturile totale ale Direcţiei Silvice au crescut în 2013 cu 24,99 % faţă de prevederile din buget, fiind realizate venituri în sumă de 226, 247 milioane de lei, faţă de 181,016 milioane de lei cât a fost previzionat. „Cifra de afaceri realizată este de 198,111 milioane de  lei, faţă de suma de 149 de milioane de lei prevăzută în buget însemnând o depăşire de 32,96%”, a subliniat directorul Direcţiei Silvice. Bilanţul instituţiei relevă faptul că cheltuielile totale au fost depăşite cu doar 18,18% faţă de prevederile din buget, efectuându-se cheltuieli de 191,352 milioane de lei, faţă de 161,916 milioane de lei cât a fost stipulat în buget. „Din analiza cheltuielilor, în corelaţie cu veniturile realizate, se constată că s-au înregistrat economii importante la toate capitolele de cheltuieli”, a precizat Sorin Ciobanu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Direcţia Silvică Suceava şi-a depăşit cu 83% profitul brut prognozat pe 2013.
 Vizualizări articol: 1467 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Direcţia Silvică Suceava şi-a depăşit cu 83% profitul brut prognozat pe 20133.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bani nu sant decat niste harti trimis de
( 6 mar 2014, 04:03:20
directia silvica ar trebui sa se gandeasca ca a distrus padurile care sant mult mai de pret decat niste bani. dar vad ca nu opreste nimeni dezastrul din tara asta nu se gantedste nimeni la ziua da maine.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei