Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 feb 2014 - Anul XIX, nr. 43 (5552)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Moment de bilanţ

Cel mai puternic broker de asigurare din Suceava şi-a evidenţiat rezultatele în cadrul unui eveniment de amploare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Cel mai puternic broker de asigurare din Suceava – Destine – şi-a evidenţiat rezultatele obţinute în anul 2013 în cadrul celei de-a III-a ediţii a Galei Locale Destine Broker de Asigurare Suceava, eveniment găzduit de Salon Zamca, la care au participat peste 200 de persoane. Întâlnirea a reprezentat un moment de bilanţ al activităţii desfăşurate de companie, la manifestare luând parte reprezentanţi ai tuturor asiguratorilor din Suceava, performeri care activează în cadrul Destine Suceava, acţionari şi invitaţi speciali.

Evenimentul a constat într-un periplu printre performanţele şi rezultatele celor prezenţi, fiind reliefate episoade din munca celor care au înţeles importanţa activităţii pe care-o desfăşoară.

Potrivit lui Ştefan Gheorghe Puntea, directorul sucursalei Suceava, „după trei ani pe primul loc în topul intermediarilor în asigurări din judeţul Suceava, Destine a avut, în anul 2013, o creştere de peste 2 milioane de lei, ajungând la 10.579.929 de lei, rezultat care, cu siguranţă, ne va situa din nou ca lider de piaţă”.

Gala a debutat cu premierea celor care au avut rezultate deosebite în anul 2013, moment plin de emoţie şi satisfacţii, care s-a manifestat cu o bucurie îndreptăţită.

Cel mai râvnit trofeu a fost câştigat de Lăcrămioara Dascălu, desemnată brokerul anului 2013 ca urmare a rezultatelor însemnate obţinute. Pe podium s-au mai aflat Răzvan Andrei Tiron şi Daniela Mihaela Nistor.

Distincţii au obţinut Bogdan Cristian Porochniuc, Mihai Mocodean, Neculai Niga, Răzvan Andrei Tiron, Lăcrămioara Dascălu, Mihail Vultur, Rodica Gabriela Bejenaru, Vasile Gavrilaş, Maria Luchian, Bogdan Blîndu, Adrian Negrea şi Constantin Ciurlă.

Conform acestora, „realizările companiei au fost posibile datorită efortului şi implicării directorului Ştefan Puntea care, de la începutul activităţii sale, a acordat o mare atenţie creării unei echipe extraordinare, susţinerii acesteia, dar şi dezvoltării ei, organizând permanent cursuri specifice activităţii de brokeraj”. În cadrul galei, Ştefan Gheorghe Puntea a fost distins cu Premiul Brokerul Brokerului Anului.

Evenimentul a cuprins şi o suită de momente artistice, prestaţii apreciate la unison de cei prezenţi care au arbitrat pozitiv, prin aplauze, demonstraţiile artistice. Astfel, au evoluat dansatorii sportivi Andrei Palamariu şi Ancuţa Dumitrean, trupa de dans BDS Crew, Cristina Kiseleff - finalistă a concursului Eurovision, formaţia Cetina şi Alexandru Recolciuc.

 

Serviciile companiei

Ştefan Gheorghe Puntea a mai menţionat că Destine se evidenţiază de celelalte companii, intermediind produse unice care răspund nevoilor clienţilor, printre care Destine Protect prin Credit Europe Asigurări şi Asistenţă Rutieră prin Allianz.

„În ultimul timp se mediatizează apariţia reformei în sănătate, fapt care va genera produse specifice ce vor fi intermediate, cu siguranta, şi de Destine Broker de Asigurare”, a mai arătat Puntea. Dezvoltând sfera produselor intermediate, echipa Destine Suceava îşi va atinge obiectivul, acela de a avea cea mai mare creştere în 2014, respectiv 3 milioane lei în plus faţă de anul 2013.

În cadrul companie fiecare colaborator îşi poate crea propria afacere participând la cursuri gratuite de dezvoltare personală şi profesională, organizate pe plan local la sediul Destine Suceava, situat pe strada Ana Ipătescu, nr. 10A. Pe măsura efortului depus şi a rezultatelor obţinute, cei implicaţi pot beneficia de cele nouă forme de profit: comision, extracomision, bonusuri, premii, distincţii, cursuri, acţiuni, dividente şi rentă.

„Gama produselor oferite, beneficiile financiare, evenimentele deosebite organizate, susţinerea echipei, profesionalismul şi implicarea au ca rezultat atragerea, an de an, a cât mai multor colaboratori”, a mai subliniat Ştefan Puntea.

 

Locul 4 la nivel naţional în topul brokerilor

Destine Broker are cea mai mare extindere din România, ajungând la o cifră de afaceri, în anul 2013, de 33 de milioane de euro, situându-se pe locul 4 la nivel naţional în topul brokerilor. Ca o noutate a activităţii de brokeraj, compania s-a extins şi pe teritoriul Republicii Moldova.

Conform lui Ştefan Gheorghe Puntea, „s-au semnalat în ultimul timpul unele probleme pe piaţa asiguratorilor, dar acest lucru nu trebuie să îi sperie pe clienţi, ci să le ofere încredere mai mare pe viitor. Există o lege în România care-i protejează şi nu vor mai exista nemulţumiri legate de o societate de asigurări care oferă despăgubiri mai mici decât cele cuvenite sau care refuza dosare de daună reale”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cel mai puternic broker de asigurare din Suceava şi-a evidenţiat rezultatele în cadrul unui eveniment de amploare.
 Vizualizări articol: 4734 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.91/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 11 voturi
Cel mai puternic broker de asigurare din Suceava şi-a evidenţiat rezultatele în cadrul unui eveniment de amploare3.9511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei