Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 300 (5507)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Încercare ratată

Absenţele consilierilor au împiedicat CJ Suceava să modifice taxele pentru 2014

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Proiectul Consiliului Judeţean Suceava de modificare a taxelor şi tarifelor pentru anul viitor nu a fost aprobat, ieri, deoarece consilierii USL nu au fost prezenţi în număr suficient la şedinţa deliberativului de ieri. Deşi iniţial proiectul părea că a trecut, cu 19 voturi „pentru” şi „14” împotrivă (PDL), spre finalul şedinţei, grupul consilierilor PDL a cerut repetarea votului deoarece în sală nu erau prezenţi cei 19 consilieri despre care se presupune că ar fi votat şi care aveau semnăturile pe lista de prezenţă. După o confruntare rapidă a listei de semnături cu aleşii din sala de consiliu, preşedintele CJ, Cătălin Nechifor, a confirmat că, în afara celor 14 consilieri PDL, la şedinţă mai sunt încă 18 consilieri, număr insuficient pentru ca proiectul să fie aprobat. Absentul „prezent” a fost liberalul Raul Rotaru.

Nechifor a spus că este pentru prima oară în istoria CJ când se întâmplă acest lucru şi a anunţat, în plenul consiliului, că începând de la şedinţa următoare, va face apelul nominal al consilierilor. „Ca la şcoală, după catalog”, a punctat şeful deliberativului judeţean.

Ulterior, în cadrul unei conferinţe de presă, Nechifor a declarat că proiectul va fi reanalizat în următoarea şedinţă CJ, anul viitor. Până atunci „o vom explica mai bine şi colegilor din PDL”, a  afirmat el. De asemenea, Cătălin Nechifor a mai spus că nu este vorba despre introducerea unor taxe sau impozite noi, ci de taxarea unor servicii noi care pot fi prestate de unităţi subordonate Consiliului Judeţean, cum ar fi de exemplu editarea video. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Absenţele consilierilor au împiedicat CJ Suceava să modifice taxele pentru 2014.
 Vizualizări articol: 2620 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Absenţele consilierilor au împiedicat CJ Suceava să modifice taxele pentru 20140.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei