Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 300 (5507)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Vacă de muls, nefurajată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
De vreo câteva zile, tot suntem ameninţaţi cu preluarea campionatului Angliei de canalul Eurosport. Am citit chiar, prin niscai ziare de sport (adică în singurul care mai apare!) că s-a şi transmis ceva, adică nu tocmai un meci întreg, ci două reprize. Nu întotdeauna două reprize alcătuiesc un meci întreg, mai ales că ele au fost transmise în zile diferite, din etape diferite, şi mai ales între echipe diferite. Ca socoteala să fie şi mai simplă, pe cei care încă nu au aflat despre tărăşenia asta, îi informez că nu e vorba nici măcar de prima şi a doua repriză, ci că s-a transmis... de două ori repriza întâi. Aşadar, în timp ce Eurosport transmitea meciul, s-au îmburicat operatorii de cablu români (ăi mai tari, doi la număr) şi i-au somat pe alde Eurosport să-şi bage minţile-n cap şi să scoată repede-repede fotbalul din program. Ceea ce s-a şi petrecut, cele două meciuri în discuţie continuând, pe Eurosport România, nu cu repriza a doua, ci cu... săniuş!!! Aici intră multe chestii în discuţie, începând cu exclusivităţile, continuând cu punctul până la care există concurenţă, cu audienţa, cu preţul reclamelor, cu fel de fel de probleme care implică bani. Un singur lucru nu se ia în calcul: interesul telespectatorului, privit de ambii operatori, UPC şi RDS-RCS ca o vacă. Bună de muls, dar vacă. Mai mult, unul din şmecherii ăştia doi anunţă că scoate definitiv din grilă Eurosport-ul, dacă ăsta insistă în ideea de a transmite pentru România meciurile din Premier League. Dacă vi se pare că aşa ceva nu se poate, înseamnă că ori n-aveţi memorie, ori nu vă interesează canalele Discovery: tot ăştia le-au scos fără ezitare, întrucât le concurau pe cele proprii. Atunci, telespectatorii s-au plâns, au reclamat, au protestat. Evident, degeaba. Discovery a dispărut. Dacă ar dispărea şi Eurosport, nu am pierde doar Premier League, care oricum nu era nici până acum, ci şi Bundesliga. Dar mai ales snooker-ul, pe care oricum nu-l mai transmite nimeni şi care este, cred, prea solicitant la neuron pentru ăia cărora le trece tot pe-acolo ideea de a interzice un canal numai pentru că vrea să dea vacii ceva furaj înainte de a o mulge.
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vacă de muls, nefurajată.
 Vizualizări articol: 3082 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Vacă de muls, nefurajată5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei