Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 300 (5507)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

În spiritul sărbătorilor

„Un Crăciun pentru fiecare”, acţiune caritabilă iniţiată de elevii şi profesorii Liceului Tehnologic „Ion Nistor” Vicovu de Sus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spiritul Crăciunului și frumusețea colindelor au fost aduse miercuri, 18 decembrie, în diferite instituții din municipiul Suceava, de vocile elevilor ce alcătuiesc Ansamblul Coral al Liceului Tehnologic „Ion Nistor” Vicovu de Sus, aflați sub îndrumarea prof. Ancuța Dumitrița Galan.

Primul popas al colindătorilor a fost la Inspectoratul Școlar Județean (IŞJ) Suceava, unde au fost întâmpinați cu bucurie și căldură de inspectorul școlar general, Gheorghe Lazăr, și de inspectorul școlar general adjunct Gabriela Scutaru, alături de toți ceilalți inspectori școlari prezenți în instituție.

A urmat Consiliul Județean Suceava, unde rolul de gazdă i-a revenit vicepreședintelui Ilie Niță, care i-a răsplătit pe colindători cu dulciuri. Colindătorii au fost primiți și la Muzeul de Istorie al Bucovinei, fiind răspătiţi cu o vizită gratuită la muzeu, cu ghid, vizită ce a inclus și Sala Tronului. Tot aici, prof. Petrică Galan, consilier educativ al Liceului Tehnologic „Ion Nistor”, a prezentat Ansamblul Coral reporterilor postului Radio România Actualități.

Începând cu ora 16, grupul de colindători s-a alăturat adolescenților vicoveni prezenți la Centrul de Plasament „Mihail și Gavriil” din Solca, în cadrul unei acțiuni caritabile care a încercat să le aducă micuților de aici puțin din bucuria viitoarelor sărbători de iarnă.

Întâlnirea celor 48 de copii cu entuziaștii colindători a reprezentat partea finală a proiectului „Un Crăciun pentru fiecare”, inițiat de clasele a X-a C și a XII-a A de la Liceul Tehnologic „Ion Nistor”. 

Inițiativa, la început stingheră, a căpătat contur, iar tinerii voluntari, susținuți de Comitetul de părinți, de conducerea liceului, reprezentată de prof. Angelo Cătălin Bărbuță, de diriginți, prof. Mihaela Loredana Breabăn și Ana Maria Muntean, și de Parohia „Sf. Gheorghe” Laura, prin preotul Ionel Maloş, s-au implicat activ, dovedind multă determinare în a duce la bun sfârșit scopul propus. Cu ajutorul celorlalți colegi din liceu, îndeosebi a claselor a XII-a B, diriginte prof. Traian Cârdei, și a X-a G, diriginte prof. Maria Pătrăucean, elevii implicați în proiect au reușit să obțină donații care le-au permis să joace rolul unui Moș Crăciun darnic. Copiii din Centrul de Plasament au primit, pe lângă frumosul colind, cinci televizoare LED de ultimă generație, pachete cu dulciuri și îmbrăcăminte. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Un Crăciun pentru fiecare”, acţiune caritabilă iniţiată de elevii şi profesorii Liceului Tehnologic „Ion Nistor” Vicovu de Sus.
 Vizualizări articol: 3288 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Un Crăciun pentru fiecare”, acţiune caritabilă iniţiată de elevii şi profesorii Liceului Tehnologic „Ion Nistor” Vicovu de Sus0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei