Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 300 (5507)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Perspective

Nechifor prevede disfuncționalități în munca administrativă în 2014 din cauza campaniilor electorale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

2013 a fost un an bun din punct de vedere financiar la Consiliul Judeţean. Este concluzia trasă de şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, luni, în cadrul unei conferinţă de presă. Nechifor susţine că, deşi anul care stă să se încheie nu a fost deloc simplu, administrația judeţeană a reuşit să treacă peste toate dificultățile. El a precizat că Guvernul a alocat acum, pe final de an, judeţului Suceava 50 de miliarde de lei vechi pentru deszăpezire.

„Am discutat la telefon cu toți primarii pentru a vedea care sunt sumele de care au nevoie, mai puțin cu primarul de Slatina, cu care nu am reușit să dialogăm. Am asigurat sumele necesare astfel încât iarna să nu ne ia prin surprindere”, a menționat Nechifor.

Anul 2014 este văzut de preşedintele Consiliului Judeţean ca un an agitat, ţinând cont că vor fi două runde de alegeri, europarlamentare şi prezidenţiale. Nechifor se aşteaptă la disfuncţionalităţi în munca administrativă.

„Avem două runde alegeri și asta înseamnă că în munca noastră administrativă vor exista anumite disfuncționalități inerente, nu din partea noastră, pentru că ne-am propus ca în 2014 să continuăm munca începută la preluarea mandatului. Sincer ar fi fost mai bine dacă în 2014 nu ar fi fost aceste două campanii electorale. România, la nivel macroeconomic, s-a așezat pe un parcurs de creștere și am văzut inclusiv puncte de vedere reliefate de organisme de specialitate internaționale care arată creşterea economică. Bătălia politică ar putea influența anumiți indicatori și sper să avem puterea să trecem fără prea mult scandal politic peste aceste două confruntări electorale”, a spus Nechifor.

Cătălin Nechifor a ţinut să le mulțumească consilierilor judeţeni pentru colaborare, apreciind atmosfera corectă din deliberativul judeţean. De altfel, Nechifor le-a oferit aleşilor judeţeni o şampanie la restaurantul Gloria. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor prevede disfuncționalități în munca administrativă în 2014 din cauza campaniilor electorale.
 Vizualizări articol: 2644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor prevede disfuncționalități în munca administrativă în 2014 din cauza campaniilor electorale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei