Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 242 (5449)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 17 – 23 octombrie

“300 dimineţi călduroase”, la Shopping City

În perioada 16 octombrie – 2 noiembrie, Shopping City Suceava oferă „300 dimineţi călduroase” celor mai fideli clienţi care păşesc pragul centrului comercial, invitându-i să-şi înceapă ziua cu o ceaşcă fierbinte de ceai pregătită cu unul dintre cele 300 de fierbătoare electrice puse în joc în cadrul campaniei.

Pentru a participa la campanie, clienţii trebuie să vină la cumpărături la Shopping City Suceava, în perioada 16 octombrie – 2 noiembrie, să cumpere de trei ori, de minim 100 de lei (o dată din hipermarketulCarrefour şi de două ori, în zile diferite, din magazinele din Shopping City Suceava) şi săvinăcu bonul fiscal la info point-ul situat în faţa magazinului Leonardo, în aceeaşi zi în care au făcut cumpărăturile pentru ştampilarea talonului. Pentru fiecare bon de minim 100 de lei, clientul va primi o ştampilă pe talonul de participare la tombolă. Primii 300 de clienţi care adună treiştampile vor primi pe loc un fierbator electric pentru ceai.

Pentru mai multe informații privind regulamentul campaniei, accesați pagina de Facebook Shopping City Suceava sau website-ul www.shoppingcitysuceava.ro.

Magazinele din Shopping City Suceava s-au pregătit pentru toamnă şi îi aşteaptă pe pasionaţii de shopping să-şi reînnoiască garderoba cu noile colecţii de sezon.

 

Se culeg roadele la Serbările Toamnei Bucovinene

Camera de Comerț și Industrie Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava, Consiliul Județean, Direcția pentru Agricultură Suceava și Asociația Produs în Bucovina, organizează în perioada 18-20 octombrie Serbările Toamnei Bucovinene, în parcarea Shopping City Suceava. Pentru a sărbători recolta acestui an, participanții au pregătit cele mai gustoase bucate românești – balmoş, păstrăv în cobză, brânză de burduf în coajă de brad, pastramă de berbecuț, prăjituri de casă, cotlet haiducesc, toate udate din belșug cu must, țuică și pălincă, preparate special pentru acest eveniment. Timp de trei zile, producători și agricultori din toate colțurile țării vă așteaptă cu cele mai gustoase şi mai sănătoase produse ce vor face deliciul oricărui degustător.

 

Weekenduri cu filme gratuite pentru copii

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 10:00, toţi copiii sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava să vizioneze filme de animaţie cu cele mai îndrăgite personaje de desene, toate dublate în limba română. Proiecţiile vor avea loc în incinta 3D Café din Shopping City. Intrarea este liberă pentru cei mici. Sâmbătă, 19 octombrie, şi duminică, 20 octombrie, începând cu ora 10:00, copiii vor putea urmări filmul “Maşini”.

 

Salonul internaţional al profesorilor de arte vizuale

Filiala Uniunii Artiştilor Plastici din România, în colaborare cu Shopping City Suceava, organizează, în perioada 4-30 octombrie, Salonul internaţional al profesorilor de arte vizuale. În incinta City Gallery, vor fi expuse creaţii ale membrilor Filialei UAP Suceava: Camelia Rusu Sadovei, Oana Hrişcă, Oana Chinchişan, Puşa Pîslaru, Lucia Puşcaşu, Niculai Moroşan, Dumitru Rusu, Vasile Anghel Siminiuc, Anton Costin, Constantin Ungureanu Box, Georgeta Gheorghiu, Eugenia Goraş, Raluca Schipor, Gabrel Baban, Marcela Larionescu, Irinel Chişcă, Iulian Asimionesei, Călin Baban, Cătălin Chifan, Viorica Moruz.

 

Cursuri gratuite de dans pentru copiii începători

Shopping City Suceava invită toţi copiii la cursurile gratuite pentru începători oferite de Şcoala de dans Fly Dance Studio. Aceştia au ocazia de a învăţa diferite stiluri de dans, precum: vals lent, vals vienez, quick step, tango, slow fox, samba, cha-cha, passo doble, rumba sau jive. De altfel, pasionaţii vor putea dansa şi în paşi de salsa, bachata, merengue sau tango argentinian. Cursurile se desfăşoară în City Gallery, din incinta Shopping City, în fiecare luni şi miercuri, între orele 17:00-18:30.

 

Vineri, 18 octombrie

T-JAZZ revine în Suceava

De la ora 21:00, la Talcioc Cultural, T-JAZZ revine în Suceava. „Muzică bună la ea acasă”. Donație artiști - 10 lei.

 

Sâmbătă, 19 octombrie

Sport

Volei, Divizia A2, ora 11.00, sala Unirea Suceava

CSM Suceava – CSV Dacia Buzău

 

Discoteca de altădată

De la ora 21:00, Del'Iri Pub Suceava organizează „Discoteca de altădată”. Intrarea este 10 lei (include şi un bilet de tombolă). Dacă vă este dor de muzica anilor '70, '80, '90 şi vă place dansul, sunteţi aşteptaţi la Del'Iri Pub cu multe surprize. Pentru informaţii şi rezervări: Luminiţa Irimescu – telefon: 0741 011 211; Cornel Grosar - telefon: 0755 428 892.

 

Adamo Caduco, la Talcioc Cultural

De la ora 21.30, la Talcioc Cultural - Adamo Caduco - un proiect de Laburinthos. Intrare liberă. Rezervări la 0755 222 880.

 

Kids City – ateliere de creaţie pentru copii

Copilul tău este creativ, energic şi adoră picturile pe faţă? Atunci Shopping City Suceava este locul perfect pentru el. Începând cu ora 12:00, aşteptăm copiii să îşi petreacă timpul într-un mod distractiv în cadrul unor ateliere de creaţie, unde vor putea să coloreze, să confecţioneze suporturi din hârtie şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

 

Duminică, 20 octombrie

Casting “Next Top Model”, la Shopping City

Începând cu ora 18:00, tinerii suceveni sunt aşteptaţi în incinta City Gallery din Shopping City Suceava la preselecţiile noului sezon al emisiunii „Next Top Model”, organizate de Antena 1 şi MRA Models. Preselecţiile sunt castinguri tehnice, fără public spectator, sub forma unor interviuri.

 

Miercuri, 23 octombrie

Maestrul Tudor Gheorghe aduce la Suceava spectacolul “Pelerini din ţara nimănui”

Maestrul Tudor Gheorghe aduce la Suceava un nou spectacol, un nou concept,  “Pelerini din ţara nimănui”, ce va avea loc miercuri, 23 octombrie, de la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Tudor Gheorghe va fi însoţit de dirijorul şi orchestratorul Marius Hristescu. În acest spectacol, maestrul aduce mai aproape de inimile publicului versurile poeţilor Grigore Vieru şi Mircea Micu, dă viaţă versurilor prin cântec, într-o inconfundabilă interpretare şi sub bagheta dirijorului Marius Hristescu. Biletele costă 75 de lei sau 50 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi se pot cumpăra de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1379 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei