Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 242 (5449)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sentinţă

Doi ani de închisoare, pentru un individ care a simulat actul sexual cu propria fiică, o fetiţă de opt anişori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ trimis în judecată după ce şi-a dezbrăcat propria fiică, o fetiţă de opt anişori, şi a simulat cu aceasta un raport sexual, a fost încarcerat marţi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, fiind condamnat la doi ani de închisoare de către instanţele judecătoreşti.

Respectivul, Petru Bozan, în vârstă de 53 de ani, din Liteni, a fost săltat acum două zile de poliţişti, după ce sentinţa dată de judecători a rămas definitivă şi irevocabilă.

Din arestul IPJ Suceava, bărbatul va fi transferat la penitenciar, unde a mai stat închis pentru un omor comis în 1993.

 

Surprins de soţie, dezbrăcat, urcat peste fetiţă

Petru Bozan a fost găsit vinovat de săvârşirea infracţiunii de corupţie sexuală.

Potrivit rechizitoriului întocmit de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, monstruoasa faptă s-a petrecut în septembrie 2009.

Bărbatul era căsătorit din 1992, iar soţia i-a adus pe lume trei copii, printre care şi fetiţa de opt anişori la vremea comiterii faptei.

Familia Bozan locuia într-un imobil neîngrijit din oraşul Liteni, imobil care nu era racordat la reţeaua de energie electrică. Petru Bozan lucra cu ziua, nu avea nici pensie, nici ajutor de şomaj, şi consuma frecvent băuturi alcoolice, scandalurile cu soţia sa fiind la ordinea zilei.

Unul dintre copiii soţilor Bozan, fiul cel mare, a murit într-un accident rutier, în 1998, iar o altă fată, născută în 2002, a fost dată în plasament un an mai târziu.

De regulă, fetiţa de opt anişori dormea cu mama sa, iar tatăl ei, într-o altă cameră.

În dimineaţa zilei de 16 septembrie 2009, soţia lui Petru Bozan s-a trezit şi s-a dus în bucătărie, iar inculpatul şi-a chemat fetiţa să doarmă cu el în pat. Profitând că soţia îi era în altă încăpere, Petru Bozan, se arată în actele înaintate instanţei de judecată, a dezbrăcat-o pe fetiţă, şi-a dat şi el jos pantalonii şi chiloţii, s-a urcat peste minoră şi a simulat actul sexual, ejaculând pe pantalonii de pijama ai victimei.

Minora a strigat la un moment dat, iar mama s-a dus să vadă ce se întâmplă, moment în care, a povestit soţia lui Petru Bozan la audieri, şi-a surprins soţul cu pantalonii traşi până la genunchi şi urcat pe fetiţa lor.

 

Explicaţia dată anchetatorilor

În faţa anchetatorilor, Petru Bozan a negat cu vehemenţă acuzaţiile, susţinând că atunci când a fost văzut de soţia sa deasupra fiicei lor, s-a întins să ridice un aparat de radio căzut.

Deşi infracţiunea pentru care a fost trimis în judecată prevedea o condamnare la închisoare, de la 1 la 7 ani, judecătorii au decis că doi ani după gratii reprezintă o pedeapsă suficientă în acest caz.

Pe lângă condamnarea la închisoare, magistrații au decis ca Bozan să plătească   suma de 20.000 de lei, reprezentând daune morale către victimă, şi 3.228 de lei -cheltuieli de judecată, însă este greu de crezut că deţinutul va reuşi să achite vreun leu din obligaţiile stabilite de judecători.

Minora a fost luată de reprezentanţii Protecţiei Copilului şi ulterior dată în plasament.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi ani de închisoare, pentru un individ care a simulat actul sexual cu propria fiică, o fetiţă de opt anişori.
 Vizualizări articol: 2440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 5 voturi
Doi ani de închisoare, pentru un individ care a simulat actul sexual cu propria fiică, o fetiţă de opt anişori3.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei