Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 242 (5449)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică

„Doina Cocriş a risipit sume imense pe așa-zisa gestionare a problemei câinilor vagabonzi”

Referitor la declarația președintei Asociației Pro Anima din articolul de ieri referitor la subiectul câinilor vagabonzi, doresc să precizez următoarele:

1. În calitate de sociolog am realizat din 2004 până în prezent sute de cercetări sociologice și nu există nici un singur exemplu în această perioadă de tentativă de a mea în spațiul public de manipulare a datelor vreunei cercetări sociologice (aștept exemple care să contrazică afirmația mea)

2. Cercetarea sociologică din luna septembrie a fost făcută pe un eșantion de 2.511 persoane (practica curentă este de aproximativ 1.200 de persoane), tocmai pentru ca rezultatele să fie de necontestat, iar rezultatele pe cartiere să fie foarte precise

3. Protestez vehement la afirmația Doinei Cocriș care îi numește pe suceveni bestii, în perspectiva în care eu garantez profesional că cifrele sondajului de opinie sunt 100% corecte. Această exprimare scandaloasă vine din partea unei persoane care înainte de 1989 a fost secretar al Partidului Comunist Român din cadrul Centrofarm Suceava, iar după 1990 a risipit sume imense pe așa-zisa gestionare a problemei câinilor vagabonzi cu rezultate pe care toți sucevenii le pot vedea în stradă.

Dr. Adrian Botezatu - sociolog

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Doina Cocriş a risipit sume imense pe așa-zisa gestionare a problemei câinilor vagabonzi”.
 Vizualizări articol: 2684 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 10 voturi
„Doina Cocriş a risipit sume imense pe așa-zisa gestionare a problemei câinilor vagabonzi”3.4510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   D LUI Botezatu trimis de
(17 oct 2013, 11:29:43
perfect de acord cu dumneavoastra....dar avand in vedere aceasta situatie, d le sociolog de ce incercati sa manipulati opinia publica, sa deturnati sensul adevaratei probleme a cainilor vagabonzi....foarte corect ceea ce afirmati referitor la d na cocris sau cum se numeste d neaiei..
Cine raspunde ptr banii care s au furat?
In detrimentul nostru, al bietilor caini,al bietilor copii si tot asa..
Ptr ce puneti problema eutanasierii in mod gresit si tendentios ? Am explicat in alte comentarii ...si eutanasierea costa..cine va plati?
E normal ca cetatenii sa si doreasca nu omorarea acestor caini , ci strazi in siguranta ptr ei si copiii lor..
Sa traiasca in siguranta intr un oras civilizat si moddern..
DE CE PUNETI PROBLEMA EUTANASIERII ? Puneti problema disparitiei cainilor vagabonzi de pe strazi...De ce s a ajuns pana aici? unde s banii? Unde i raspunderea D nei Cocris?
Banuiesc ca se ascunde in spate si primariul de la vremea respectiva..
Nu si au bagat banii in buzunar doar cei responsabili de ecarisaj, si acu sunt aparati de cei de mai sus...
Nu I corecta nici d na Cocris ,cum spui d ta, probabil, DAR NICI DUMNEATA>>
UNDE S BANII ALOCATI DE AUTORITATI DIN BUZUNARUL NOSTRU PTR CAINI?
UNDE SE VOR DUCE BANII ALOCATI DE ACUM INAINTE PTR EUTANASIERE
2.   Studiu = risipa de bani publici trimis de
(17 oct 2013, 21:10:57
" Sutele " de cercetari " sociologice "domnule doctor" ,s-au facut pe baza de voluntariat sau au fost platite din banii contribuabililor ? Acele studii oare sunt reale ?Cum puteti demonstra ca un studiu facut acum 9 ani este real si nu masluit functie de cel ce-l comanda si il plateste ? Aud ? Aaaaa,a fost autentic deoarece nu a fost contestat,pesemne ca asta este raspunsul ! Dar oare a crezut cineva in acele studii,pesemne ca cineva trebuia sa le comande si imediat se gasea un institut al acolitilor ce stia sa cheltuite sumele alocate ,nu-i asa ?
Da "domnule doctor",doamna Cocris are dreptate,sondajele si studiile aducatoare de bani multi in conturile acestor entitati sunt in majoritate masluite si nu aduc nici un beneficiu nimanui,doar sociologilor.
Asadar "domnule doctor",nu mai protestati vehement fata de......in opinia mea sunteti si dvs arondat unor interese de grup, In ceea ce priveste apartenenta unor persoane la o fundatie,un sindicat,asociatie sau partid(fie el si PCR),parca este consimtita in Constitutie aceasta optiune individuala chiarvsi in 'Instrumentele fundamentale privind drepturile omului " la care Romania este semnatara din 1972,nu-i asa ? Oare credeti dvs "domnule doctor" ,ca democrat-liberalii,liberalii,conservatorii,udm-ristii,PRM-istii etc,s-au nascut,trait si activat in perioada comunista ? Oare nu cumva acesti indivizi si-au pastrat la naftalina carnetele PCR si s-au transformat instantaneu in "democrat-liberali,liberali,PRM-isti,PC-isti,UDMR-isti" dupa 89,functie de interes ?
Iata,in opinia mea,dvs "protestati vehement " pentru a intra in gratiile anumitor personaje din politichia Sucevei si mai cred ca nu va intereseaza decat sumele ptr care sunteti platit sa faceti aceste studii,risipind sume imense de la buget pe "balariile scrise",cu rezultate pe care toti sucevenii le simt zilnic in preturi,infrastructura,etc. Apropo: "Dr" va este numele sau prenumele ,am intrebat asa,din curiozitate ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei