Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 225 (5432)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cercul de informatică

Un elev al Palatului Copiilor Suceava, pe prima pagină a site-ului dedicat unei conferinţe mondiale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevul Iulian Atănăsoae, membru activ al cercului de informatică de la Palatul Copiilor Suceava, din anul 2006, a apărut pe prima pagină pe site-ul dedicat conferinţei mondiale a partenerilor Microsoft, www.digitalwpc.com.

“Iulian este un veteran al concursului Start IT şi a altor competiţii organizate de palate şi cluburi ale copiilor din ţară”, ne-a spus prof. Ştefania Şoiman, coordonatorul cercului de informatică de la Palatul Copiilor Suceava.

La prima ediţie a concursului Start IT, în 2009, Iulian Atănăsoae a obţinut - premiul I (Soft Educaţional - Learning Windows 7). Tot în acelaşi an a obţinut premiul II (Soft Utilitar - Julian Web Browser) şi Premiul Special “Tudor Sorin” la Concursul Naţional de Soft “Grigore Miosil” de la Lugoj.

Iulian Atănăsoae este o prezenţă obişnuită pe podiumul de premiere la concursurile de informatică, obţinând printre altele premiul II la secţiunea Soft Educaţional - Robotica pentru începători la Concursul Naţional de Soft “Grigore Miosil” de la Lugoj – 2011, Concursul Naţional de Software "InfoEducaţie" 2012 - calificat la etapa Open + premiul II (Soft Educaţional).

În anul 2012, Iulian a participat cu proiectul “Social Brainz” în tabăra Tech School, aplicaţia fiind prezentată şi cu ocazia evenimentului Noaptea Cercetătorilor.

În acest an elevul sucevean a participat ca mentor junior în tabăra Tech School 2013 (http://www.smartnation.ro/mentor/iulian-atanasoae/) şi la Concursul Naţional de Software "InfoEducaţie" 2013, în cadrul căruia a prezentat lucrarea InfoCloud.
„Înainte de toate aducem recunoştinţa noastră acestui elev, pentru faptul că pe parcursul multor ani, Iulian Atănăsoae a reprezentat pentru Palatul Copiilor un veritabil inginer de sistem, rezolvând cu brio toate problemele cu care ne-am confruntat. Iar acum iată că reprezintă cu cinste Palatul, Suceava şi totodată România”, ne-a spus Ştefania Şoiman, coordonatorul cercului de informatică de la Palatul Copiilor Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un elev al Palatului Copiilor Suceava, pe prima pagină a site-ului dedicat unei conferinţe mondiale.
 Vizualizări articol: 2094 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 12 voturi
Un elev al Palatului Copiilor Suceava, pe prima pagină a site-ului dedicat unei conferinţe mondiale4.8512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei