Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 225 (5432)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hoţi

Prinşi în flagrant în timp ce furau capace de canalizare de pe un pod al şoselei de centură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei tineri de etnie romă din comuna Şcheia au fost prinşi în flagrant în timp ce furau capace de la reţeaua de canalizare de pe podul de peste râul Suceava al şantierului şoselei de centură. Ei au fost văzuţi de doi jandarmi care se aflau în timpul liber şi alergau prin zonă. S-a întâmplat  miercuri, în jurul orei 17.00.

Cei doi jandarmi s-au îndreptat spre pod, unde cei trei se aflau cu o căruţă. În primă fază hoţii au fugit, lăsând la faţa locului căruţa şi patru capace de canal sparte în mai multe bucăţi. Au revenit însă, pe o altă cale de acces către pod, unul dintre ei vociferând la adresa celor doi necunoscuţi. Unul dintre jandarmii în civil le-a luat acestora furca şi coasa din căruţă şi şi-a declinat identitatea. În scurt timp a ajuns în zonă şi un echipaj al Detaşamentului de Intervenţie al Jandarmeriei Suceava.

Au fost identificaţi ca autori ai furtului Alun Trandafir Cherar, în vârstă de 18 ani, Aurel R., de 17 ani, şi Vasile Cuţitariu, în vârstă de 18 ani, toţi din Şcheia şi toţi cunoscuţi cu antecedente penale.  

Maiorul Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava, a declarat: „Cu toate că accesul pe podul rutier peste râul Suceava este restricţionat pentru vehicule, cei trei au trecut peste obstacolele din beton ridicând în mâini atelajul hipo şi s-au deplasat spre partea mediană a podului. Aici, au desprins din asfalt sau au distrus ramele de prindere a patru capace de canalizare, au spart în mai multe bucăţi capacele şi le-au încărcat în atelajul hipo”.

Capacele sustrase şi distruse cântăreau în jur de 65 de kilograme şi urmau să fie vândute de cei trei la un centru de colectare a fierului vechi.

Prejudiciul a fost evaluat la suma de 2.000 de lei.

Faţă de cei trei suspecţi s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prinşi în flagrant în timp ce furau capace de canalizare de pe un pod al şoselei de centură.
 Vizualizări articol: 1748 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Prinşi în flagrant în timp ce furau capace de canalizare de pe un pod al şoselei de centură5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Si daca, trimis de
(27 sep 2013, 11:48:34
Acesti indivizi ar sa fie judecati dupa valoarea prejudiciului,atunci ar sa scape cu cate o amenda;daca se va urmari infractiunea ca aducere la atingerea securitatii in trafic atunci este grav .Nu stiu de ce nu se iau niste masuri aspre ,de descurajare al acestor indivizi ce pun in pericol vietile multora.
2.   Iar tigani trimis de
(27 sep 2013, 13:24:36
Daca pentru ala care fura un salam din Metro ca nu are ce manca, TREBUIE sa se arate o oarecare ingaduinta, pt cei ce fura pentru bani si pun in pericol vietile altora ar trebuii reintrodusa pedeapsa capitala.
De ce nu ti-ai terminat tu treaba ANTONESCU cand ai inceput-o pe timpul WWII?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei