Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 225 (5432)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Turism

Cătălin Coman anunţă că proiectul pentru înfiinţarea unei zone de agrement în parcul Nada Florilor este într-un stadiu foarte avansat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că proiectul pentru înfiinţarea unei zone de agrement în parcul Nada Florilor se află într-un stadiu avansat, acesta fiind una dintre cele mai importante soluţii pentru dezvoltarea acestui municipiu. Cătălin Coman a spus că fără a avea intenţia de a critica pe cineva, în câteva luni din 2013 a fost făcut pentru acest proiect ceea ce alţii trebuiau să facă în şase ani.

„Am mai mult de 4.000 de pagini semnate şi ştampilate pentru acest proiect, iar la începutul acestei săptămâni am fost la Piatra Neamţ, la Agenţia de Dezvoltare, pentru a depune răspunsurile la 18 întrebări care ne-au fost adresate, clarificări care se întind pe 842 de pagini. Şi vreau să le mulţumesc colegilor din primărie, pentru că a pregăti acest proiect în câteva luni nu e un lucru uşor. Nu vreau să fiu răutăcios, dar nu e un program nou,ci pentru care exista finanţare încă din 2007. Alte primării mai serioase, cu simţ civic şi gospodăresc mai dezvoltat, au făcut lucrul acesta din 2007 încoace”, a precizat primarul din Fălticeni.

El a spus că proiectul are o valoare de aproximativ 13 milioane de lei (130 de miliarde de lei vechi) şi va fi finanţat din fonduri europene. Cătălin Coman a afirmat că prin proiect se urmărește construirea unei piscine acoperite în suprafață de aproape 2.000 de metri pătrați, construcție care va beneficia de centru SPA şi săli de agrement, și a trei bazine în aer liber, unul de 325 de metri pătrați și adâncime de patru metri dotat cu trambuline pentru sărituri, un bazin de 75 de metri pătrați și adâncime de un metru pentru copii și un bazin pentru adulți de 300 de metri pătrați dotat cu tobogane. Complexul va mai conține un teren de sport de 800 de metri pătrați, pentru fotbal, tenis de câmp, volei și baschet, parcări, alei pietonale, o pistă pentru biciclete, o cascadă, bănci și sistem de iluminat modern.

Primarul de Fălticeni a precizat că municipalitatea va construi în aceeaşi zonă, prin alt proiect, locuri de joacă pentru copii și va reabilita teatrul de vară care acum este în paragină. De asemenea, odată cu realizarea proiectului se vor efectua şi lucrări de consolidare a versantului din parcul Nada Florilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Coman anunţă că proiectul pentru înfiinţarea unei zone de agrement în parcul Nada Florilor este într-un stadiu foarte avansat.
 Vizualizări articol: 1687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Cătălin Coman anunţă că proiectul pentru înfiinţarea unei zone de agrement în parcul Nada Florilor este într-un stadiu foarte avansat5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(27 sep 2013, 11:05:09
Felicitari domnule primar! Sa dea Dumnezeu sa puteti realiza tot ceea ce v-ati propus. Ati inceput f bine cu amenajarae orasului.
2.   * trimis de
(27 sep 2013, 14:06:43
din timp în timp, parcă, Fălticeniul prinde aromă
avea tradiţie...şi-atât !!! n-avea primar ( ce-i drept)
lipsa locurilor de muncă, totuşi, ca o fantomă
îl va forţa să devină primarul superÎnţelepthappy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei