Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 218 (5425)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 19 – 25 septembrie

Tombola “Câştigă o tabletă pentru şcoală”

Odată cu începerea noului an şcolar, Shopping City Suceava derulează până pe 22 septembrie campania “Câştigă o tabletă pentru şcoală”, oferind copiilor şansa de a obţine premii atractive pentru şcoală.

Astfel, sunt puse în joc două imprimante multifuncţionale, trei ghiozdane echipate şi marele premiu, o tabletă de ultimă generaţie Samsung Galaxy Tab 4, care va transforma rezolvarea temelor într-o adevărată plăcere pentru învăţăcei. Pentru a putea participa la tombolă, clienţii trebuie să facă cumpărături de minim 100 lei pe un singur bon de casă, să completeze talonul de participare şi să-l introducă în urna special amenajată din faţa magazinului Leonardo, aflat în incinta Shopping City Suceava.

 

Expoziţie de fotografie, “Portret”, de Tibi Vîntur

În perioada 5-22 septembrie, Shopping City Suceava va găzdui expoziţia de fotografie "Portret", a tânărului fotograf sucevean Tibi Vîntur, în Clubul Artelor Vizuale din incinta centrului comercial. Expoziţia are ca temă centrală portretul, dar şi fotografia de beauty şi modă. Sunt expuse 40 de lucrări conturate pe baza anumitor tematici şi motive.

 

Expoziţie "Ecoturism Art. Expoziţie-concurs de artă vizuală”

Centrul Cultural Bucovina organizează, în perioada 4-22 septembrie, o expoziţie concurs de artă vizuală, realizată de artiştii voluntari în cadrul proiectului “Ariile protejate din Bucovina în secvenţe picturale”, Program Spaţii Verzi + Componenta Arii Protejate Naturale.

 

“Festivalul blugilor”

Ești pasionat de jeanşi? Shopping City Suceava desfăşoară în luna septembrie, „Festivalul Blugilor”, o campanie dedicată iubitorilor celui mai popular material din lume, denimul. În fiecare weekend din această perioadă, clienţii care achiziţionează produse din denim de minim 50 lei vor câştiga instant un voucher de cumpărături în valoare de 20 lei. Pentru a putea intra în posesia voucherelor puse în joc, clienţii trebuie să se prezinte cu produsele cumpărate şi bonul de cumpărături la Info Point-ul amenajat în faţa magazinului Leoanardo din incinta centrului comercial.

 

Mega Drive Test, la Shopping City

Cei mai buni dealeri auto din Suceava îşi dau întâlnire la prima ediţie a evenimentului “Mega Drive Test”. În perioada 19-22 septembrie, Shopping City Suceava organizează Mega Drive Test, un eveniment-expoziţie dedicat segmentului auto, ce îşi propune să aducă în atenţia publicului cele mai noi modele de maşini, motociclete, autoutilitare, autocamioane, echipamente şi aparatură pentru service auto, precum şi închirieri auto, şcoli de şoferi, servicii financiare şi asigurări. Expozanţii vă aşteaptă cu multe surprize, printre care un “Program Special de Drive Test”, în care veţi putea testa cele mai noi modele de maşini prezente la expoziţie.

 

Cursuri gratuite de dans pentru copiii începători

Shopping City Suceava invită toţi copiii la cursurile gratuite pentru începători oferite de Şcoala de dans Fly Dance Studio. Aceştia au ocazia de a învăţa diferite stiluri de dans, precum: vals lent, vals vienez, quick step, tango, slow fox, samba, cha-cha, passo doble, rumba sau jive. De altfel, pasionaţii vor putea dansa şi în paşi de salsa, bachata, merengue sau tango argentinian. Cursurile se desfăşoară în City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, în fiecare luni, între orele 17:00-18:00, şi miercuri, între orele 18:30-20:00.

 

Joi, 19 septembrie

Concert  - "La Fierărie" Talcioc Cultural

La ora 21:00, "La Fierărie" Talcioc Cultural - USA special guests Ryan Donohue & Bill Barrett, blues on the "American Way" și after-party cu Bobby Stroe. Intrarea  este 10 lei.

 

Vernisajul expoziţiei de pictură “Peisagişti germani şi austrieci din secolele XVII-XIX”

La Muzeul de Istorie Suceava va avea loc, de la ora 14:00, vernisajul expoziţiei de pictură „Peisagişti germani şi austrieci din secolele XVII-XIX”, din colecţia Muzeului Naţional Brukenthal Sibiu. Expoziţia cuprinde 26 de lucrări în ulei pe pânză, printre care şi portretul baronului Samuel von Brukenthal (1721-1800), realizat de un anonim transilvănean în jurul anului 1800.

 

„Seară Bucovineană”, la Padrino

În Padrino, horă mare, pe ritmurile deja cunoscute ale formaţiei Cetina, la „Seară Bucovineană”, începând cu ora 22.30. „Pentru că este seară studenţească, oferim o reducere de 15%, după ora 24.00”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 20 septembrie

Concert Crosside, "La Fierărie" Pub Boem

La ora 21:00, "La Fierărie" Pub Boem este concert Crosside. Intrarea este liberă.

 

"Zâmbetul face minuni", la Padrino

Începând cu ora 22:00, Padrino vă invită la lansarea noului album Direcția 5 - "Zâmbetul face minuni". Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 21 septembrie

Magda Puskas și prietenii, la Talcioc Cultural

De la ora 21:00, "La Fierărie" Talcioc Cultural vă puteţi întâlni cu Magda Puskas și prietenii. Intrarea este 15 lei.

 

Ziua porţilor deschise, la Muzeul de Ştiinţele Naturii

În această zi va fi sărbătorită „Ziua porţilor deschise la Muzeul de Ştiinţele Naturii”, fiind organizate tururi de muzeu gratuite pentru vizitatori. Muzeul Bucovinei organizează, în perioada 16-28 septembrie, la Muzeul de Ştiinţele Naturii Suceava, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Cooperării Europene, expoziţia Muzee în aer liber Suceava-Cernăuţi. Expoziţia prezintă imagini cu obiective de arhitectură tradiţională din cele două muzee în aer liber.

 

Distracţie în stil Padrino

Începând cu ora 22.30, sunteţi invitaţi să vă distraţi în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1214 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei