Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 218 (5425)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tentativă de omor

A vrut să-și omoare soția la aproape un an de la căsătorie. „Nu suportam ideea că mă înşală”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus ieri trimiterea în judecată a tânărului care şi-a înjunghiat soţia în gara Vatra Dornei Băi.

Boby Ionuţ Lăcătuş, în vârstă de 19 ani, din comuna Pojorâta, a fost dat pe mâna judecătorilor pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat.

Arestat preventiv la o zi de la comiterea faptei, Lăcătuş a recunoscutul totul anchetatorilor şi a mărturisit că a vrut să-şi omoare soţia, o adolescentă în vârstă de 17 ani, cu care avea un copil.

„Declar că motivul pentru care mi-am înjunghiat soţia este gelozia, nu suportam ideea că mă înşală cu altcineva... Intenţia mea a fost de a o ucide, pentru că m-a înşelat”, a declarat inculpatul în faţa procurorilor criminalişti.

Boby Ionuţ Lăcătuş era căsătorit cu Ionela Lăcătuş din vara anului trecut. Cei doi locuiau la Gura Humorului şi aveau împreună un copil.

La începutul lunii august, în urma neînţelegerilor dintre cei doi, adolescenta a plecat de acasă şi s-a mutat la locuinţa unui alt bărbat, în Vatra Dornei.

Tânărul în vârstă de 19 ani a încercat să-şi aducă soţia înapoi acasă, însă aceasta a refuzat, cerându-i să-i dea şi copilul, care a rămas la soţul ei.

Sub pretextul că-i aduce copilul, în seara zilei de 14 august a.c., Boby Ionuţ Lăcătuş şi-a chemat soţia pe peronul gării Vatra Dornei Băi.

Tânăra nu a venit singură, ci însoţită de actualul ei concubin, însă a observat că soţul ei venise singur, fără copil. I-a spus că minorul se află în cealaltă gară din Vatra Dornei, cu bunicul lui, şi i-a cerut să meargă împreună cu el să-şi ia copilul.

În drum spre gara mare din Vatra Dornei, Lăcătuş a scos un cuţit de bucătărie şi, fără a-i spune nimic victimei, a lovit-o puternic în zona spatelui. Apoi, s-a aplicat singur o lovitură de cuţit în piept, însă rana a fost una superficială.

Gonit de actualul concubin al adolescentei, tânărul de 19 ani a luat-o la fugă şi, dându-şi seama că nu are scăpare, s-a predat unui echipaj de poliţie care se afla în zonă, susţinând că „mi-am înjunghiat soţia”.

Ionela Lăcătuş a fost transportată la spital, unde medicii au reuşit să o salveze.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A vrut să-și omoare soția la aproape un an de la căsătorie. „Nu suportam ideea că mă înşală”.
 Vizualizări articol: 4888 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
A vrut să-și omoare soția la aproape un an de la căsătorie. „Nu suportam ideea că mă înşală”3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gelozia ! trimis de
(19 sep 2013, 12:04:45
Aici nu este vorba de gelozie ci de parasirea sotului si asocierea cu un concubin . Intradevar este greu de digerat aceasta situatie , insa fapta comisa de sot este odioasa . Daca a vazut ca la prima neintelegere la parasit si a gasit pe altul atunci trebuia sa inteleaga ca dragoste cu sila nu se poate .
2.   Trist trimis de
(19 sep 2013, 19:42:39
Mai trist e ca astia au voie sa si procreeze...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei