Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 218 (5425)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Sperietorile funcţionează

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scriu această rubrică după prima seară de Liga Campionilor, deci după ce am văzut numai jumătate din participantele la competiţie. Din cele 3 meciuri transmise simultan de două televiziuni (de ce naiba or fi suprapus Digi şi TVR acelaşi meci, Bayern – ŢSKA Moscova e greu de înţeles, din moment ce oricare din ele mai avea alte 5 opţiuni) eu am ales pe televizorul mic, Manchester – Leverkusen, iar pe ăla mare, aţi ghicit: Galatasaray – Real Madrid, dar cu ochii şi pe laptop, astfel încât când grafica îmi arăta „gol”, comutam repede la Munchen, fapt pentru care n-am pierdut nici măcar unul din cele 16 goluri înscrise în aceste 3 meciuri minunate. De aici, o concluzie vine de la sine: fotbalul de azi înseamnă în primul rând ofensivă, goluri, adică spectacol, deci stadioane pline. Asta înseamnă şi încasări mari din bilete, şi bani grei din reclama TV, finalitatea însemnând achiziţionarea de noi şi noi jucători care să facă încă mai mult spectacol. E un cerc vicios perfect, dar iată că sunt şi vicii „de bine”. De aia am şi aşteptat cu maximum de interes debutul acestei ediţii: să văd dacă echipele alea, şi aşa „grele”, după achiziţionarea unor macrostaruri la preţuri din alte galaxii, au câştigat ceva şi în joc sau doar la campitolul imagine. Aş zice că marea lovitură a dat-o PSG, unde lângă Ibrahimovici a apărut Cavani, prilej cum nu se poate mai nimerit pentru ceilalţi fotbalişti să-şi facă de cap, fiindcă fundaşii (iar grecii, tradiţional, dacă stau bine la ceva, atunci asta e apărarea, ia amintiţi-vă cum au câştigat Europenele din 2004!) nu mai ştiau cum să-i ţină, tot câte doi sau trei, pe ăştia doi, în timp ce ăilalţi zburdau pe teren fără adversari, că de aia au şi încris de 4 ori. La Real, de-a-ndoaselea: când a intrat Bale, nimeni nu l-a băgat în seamă, turcii părând că ştiu foarte bine câţi bani face de fapt cel mai scump fotbalist din Calea Lactee. Ceea ce oricum nu i-a împiedicat să înscrie de 6 ori într-un meci în care păreau singuri pe teren. Poate şi aici o fi funcţionat mecanismul, dar oarecum diferit: deşi nu-l ţinea nimeni pe Bale, poate că stăteau cu ochii aţintiţi pe el, neobservând că Ronaldo, Benzema sau Isco fug pe lângă ei. Dacă l-au adus ca sperietoare pe Bale, atunci e-n regulă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sperietorile funcţionează.
 Vizualizări articol: 1240 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Sperietorile funcţionează3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ai perfecta dreptate bos trimis de
(19 sep 2013, 17:13:24
Sa sperii e cel mai rentabil din punct de vedere comercial si banesc "finca decat" alte forme de vanzare. Da boss apa e uda.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei