Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 218 (5425)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pus la zid

Un agent de pază s-a ales cu maşina distrusă şi o amendă de 1.000 de lei, după ce a intervenit la un scandal în discotecă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, angajat ca agent de pază, a încasat o amendă de 1.000 de lei şi a rămas cu o pagubă de aproape 1.700 de lei la maşina proprie după ce a intervenit la un scandal în discoteca în care era plătit să asigure paza. Incidentul s-a petrecut în luna mai a acestui an, la o discotecă din comuna Moara, iar agentul de pază, după cum a rezultat din ancheta poliţiei şi a procurorului de caz, a fost provocat de mai mulţi tineri care au distrus bunuri din discotecă şi care apoi i-au avariat maşina.

 

Altercaţia care a dus la amendarea agentului de pază, conform anchetei poliţiei

Pe 12 mai 2013, Vasile Pascal, bărbatul de 45 de ani, domiciliat în comuna Cornu Luncii, fost rugbist de performanţă, angajat al SC Pandos Humos Security SRL, a fost responsabil de asigurarea ordinii la discoteca SC Escape Fantasy SRL din Moara.

După cum rezultă din ancheta oficială a poliţiştilor, la un moment dat, pe fondul consumului de alcool, un grup de tineri de 16-18 ani din discotecă au spart mai multe sticle şi pahare, fiind necesară intervenţia agenţilor de pază.

Tinerii scandalagii nu s-au oprit aici, iar la un moment dat au ieşit afară şi au provocat distrugeri unui autoturism Nissan Terrano, proprietatea agentului Vasile Pascal, şi ulterior unui VW Golf, maşina de intervenţie a firmei de pază. După aceste grave incidente, agentul de pază Vasile Pascal, împreună cu un coleg, s-a încăierat cu clienţii problemă. Unul dintre tineri, Petrică Pascariu, în vârstă de 17 ani, a depus ulterior reclamaţie împotriva agentului de pază, pentru lovire. Au existat şi alţi tineri loviţi în altercaţia cu agenţii de pază, însă aceştia nu au dorit să depună plângeri. Minorul şi-a scos certificat medico-legal, conform căruia a suferit leziuni care necesitau 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Urmare a plângerii sale, agentul de pază Vasile Pascal s-a ales cu un dosar penal. Dosarul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, pe 17 iulie procurorul de caz  finalizând ancheta. Agentul de pază Vasile Pascal a scăpat de răspundere penală, însă i s-a aplicat o amendă administrativă de 1.000 de lei.  

 

“Am fost atacat de un grup de tineri, nu de unul singur, iar în astfel de cazuri nu ai cum să nu foloseşti o oarecare forţă”

Vasile Pascal se declară revoltat de faptul că a fost amendat doar pentru că a încercat să-şi facă datoria. 

„Cum să ne mai facem treaba noi, agenţii de pază, când suntem amendaţi pentru că ne riscăm viaţa şi încercăm să oprim nişte tineri băuţi care încep să distrugă tot ce au în cale? Mi s-a distrus maşina, am fost provocat şi l-am lovit pe acel tânăr, fiind nevoit să mă apăr. Am fost atacat de un grup de tineri, nu de unul singur, iar în astfel de cazuri nu ai cum să nu foloseşti o oarecare forţă”, şi-a spus nemulţumirea agentul de pază.

El a subliniat că o amendă de 1.000 de lei este enormă pentru un agent de pază care nici măcar nu ia aceşti bani într-o lună de zile.

Singura greşeală pe care şi-o asumă agentul de pază este că s-a deplasat la Moara cu maşina proprie. Paguba de 1.690 de lei, prin distrugere, provocată maşinii Nissan Terrano, nu a recuperat-o nici până azi. Mai trebuie spus că agentul de pază a depus şi el plângere, însă doar pentru distrugerea provocată maşinii proprietate personală.

Agentul de pază a contestat ordonanţa procurorului, prin care a fost amendat, şi speră ca sancţiunea să-i fie anulată sau, în cel mai rău caz, micşorată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un agent de pază s-a ales cu maşina distrusă şi o amendă de 1.000 de lei, după ce a intervenit la un scandal în discotecă.
 Vizualizări articol: 7041 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 11 voturi
Un agent de pază s-a ales cu maşina distrusă şi o amendă de 1.000 de lei, după ce a intervenit la un scandal în discotecă5.0511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Greu de inteles ! trimis de
(19 sep 2013, 11:39:56
De ce trebuie sa asistam la asemenea fapte ? Oare justitia si cei care o slujesc au raspunsuri credibile la aceste intrebari .
2.   Ceafa lata trimis de
(19 sep 2013, 12:18:12
Bine a patit..toti de la interventii se cred zei. Nu ai voie sa lovesti. Esti agent de paza si iti descarci nervii pe un pusti??? Nu are voie politia si nici jamdarmeria sa bata,dar ei au..e agent de paza..nu box
3.   Apropo.. trimis de
(19 sep 2013, 12:21:47
Apropo..de ce exista politia si 112????jandarmeria??? Nu exista nicaieri asa ceva.. Un agent de paza doar pazeste..la astfel de evenimente intervine politia.. In george enescu la farmacie cand a fost sechestru persoana ei au venit si au privit...niste rahaturi
4.   Dinu bia trimis de
(19 sep 2013, 16:44:58
Fac un efort sa.ti raspund
Ce fac? Respect legea.. De multe ori acesti agenti au lovit persoane si si.au descarcat nervii..legea nu le permite lovirea altor persoane ,decat imobilizarea. Este total diferit sa lovesti si sa imobilizezi. Ptr ca nu au autoritate a fost lovit..astia is niste viermi...si fac tot felu de tampenii...nu dau dreptate nici pustilor ,dar nu cred ca e corect sa omori un scandalagiu. Uite la el cat e de mare si fost ruibist..la un pumn te nenoroceste..
5.   In plus trimis de
(19 sep 2013, 16:47:21
Vin prostii fara scoala din mediu rural..se angajeaza la o firma de paza si fac pe smecherii in oras..creier nu au,ci doar putina forta si multa incultura.. Inca nu au reusit sa afle ce este civilizatia..eu cred ca era destul sa se asseze cu fundulnpe unul din ei..si sa.l tina pana vine politia
6.   * trimis de
(19 sep 2013, 19:13:37
unu' la mână: rugby-ul e-un sport nobil. Doi :
IQ-ul sub cota de îngheţ nu-i dat de musculatură
trei : clubing bussines-ul e (în sine) un tărăboi
de ce, când vorbiţi, nu vă folosiţi decât de gură ?
7.   Ptr ceafa lata trimis de
(19 sep 2013, 22:25:30
Ti-a crescut, maica, feciorul, ca un zmeu prasesc la sfecla
Dupa care iau toporul si ma duc la discoteca.
Si m-azvarl in centru horei, is usor de remarcat,
Ca trecand prin dreptul scolii n-am vazut si l-am calcat.
Amu joaca pinguinul toate fetele din sat
Da' noi nu jucam cu ele. Noi jucam Local Kombat
Am bataia programata cu Vasile-a lu' Anica
Ca l-am prins trecand c-o roata pe tarlaua lu' bunica.
Eu am zis ca-i dau perversa si ca sar cu el pe geam
Da' pe buletin la mine scrie Sandu, nu Van Damme.
Nici nu bate pine gongul si Vasile-mi rupe splina.
Uite urma de la talpa: 44, made in China.
8.   Vinovatu fara vina trimis de
(20 sep 2013, 00:38:58
asta e tara in care traim / Nu plateste cine trebuie ci ce; care nu poate fi smecher sau mai bine zis vara relatii la politiceni
8.1  RE: Vinovatu fara vina trimis de
(20 sep 2013, 08:01:49
M-ai lamurit,esti tare.Explica-te "como este asta"?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei