Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 201 (5408)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Taxe şi tarife

CJ a hotărât o taxă de 600 de lei pentru operaţiile de cezariană la cerere, efectuate la Spitalul Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deliberativul judeţean întrunit ieri, în şedinţă ordinară, a aprobat taxele şi tarifele pentru o serie de servicii noi care vor fi prestate de Centrul Cultural Bucovina şi Spitalul Judeţean "Sf. Ioan cel Nou".

Astfel, la Spitalul Judeţean s-a introdus tariful de 600 de lei pentru o operaţie de cezariană la cerere, coplata de 5 lei şi chiria pentru închirierea unor saloane de către Şcoala Postliceală Suceava pentru cursanţi de 600 de lei pe zi.

În ceea ce priveşte Centrul Cultural Bucovina, s-a introdus tariful unic de 600 de lei pentru un spectacol de teatru de păpuşi la comandă şi trei tarife pentru spectacolele profesioniste de folclor, şi anume 3.800 de lei pentru un spectacol de 90 de minute,  4.000 de lei pentru 100 de minute şi 5.000 de lei pentru 120 de minute.

Aceste taxe şi tarife au fost aprobate doar cu voturile consilierilor judeţeni USL şi PP-DD, aleşii PDL abţinându-se la vot.

 

Nechifor le cere celor de la PDL să citească mai atent documentele, “pentru că altfel riscă să nu înţeleagă foarte bine subiectul şi predicatul”

Preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, a ţinut să explice de ce era nevoie de aceste noi servicii prestate contracost.

"Eu, ca preşedinte, şi toţi cei care lucrează în aceste instituţii sunt interesaţi să-şi lărgească paleta de servicii. Aceste servicii sunt contracost. Nu e vorba de taxe noi sau taxe majorate, e vorba de o aşezare într-o piaţă concurenţială şi vrem foarte mult ca şi ansamblul profesionist <Ciprian Porumbescu> să obţină venituri proprii, pentru că e un ansamblu care are o anumită etichetă şi merită şi un preţ pe măsură. Nu putem să dăm cultură gratis întotdeauna şi cred că efortul lor, valoarea lor trebuie cumva evaluată şi într-o încasare în bani", a declarat Nechifor. Şeful administraţiei judeţene s-a arătat deranjat de atitudinea democrat-liberalilor. Nechifor a declarat că înţelege politica de opoziţie a PDL, însă a spus că este bine ca aleşii democrat-liberali să citească mai atent proiectele de hotărâre de Consiliu Judeţean, “pentru că altfel riscă să nu înţeleagă foarte bine subiectul şi predicatul”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ a hotărât o taxă de 600 de lei pentru operaţiile de cezariană la cerere, efectuate la Spitalul Judeţean.
 Vizualizări articol: 3305 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
CJ a hotărât o taxă de 600 de lei pentru operaţiile de cezariană la cerere, efectuate la Spitalul Judeţean2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei