Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 198 (5405)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În cascadă

Şofer prins de trei ori de radar, cu viteză şi la depăşire pe linie continuă, în doar câteva minute

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Botoşani, cu cetăţenie germană, care conducea un autoturism Mercedes pe DN 17, dinspre Câmpulung Moldovenesc spre Gura Humorului, a reuşit performanţa deloc dorită de nici un şofer de a fi înregistrat de radar de trei ori în doar câteva minute. S-a întâmplat în cadrul unei acţiuni de control cu radare în cascadă, desfăşurată duminică, şoferul fiind înregistrat de două ori cu viteză peste limita legală, dar şi filmat în timp ce depăşea pe linia continuă.

Şoferul, Ion G., în vârstă de 57 de ani, a fost prins duminică, în jurul orei 12.00, între Frasin şi Gura Humorului.

El a fost înregistrat cu 121 de kilometri la oră, pe un sector unde limita este de 70 de km/h, şi cu 116 kilometri la oră, pe un sector limitat la 50 de kilometri la oră. Mai mult, una din maşinile cu radar l-a înregistrat pe acesta şi în timp ce depăşea pe line continuă.

„Pe numele şoferului au fost întocmite procese verbale care totalizează amenzi de 2.720 de lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere”, a declarat subcomisarul Petrică Jucan, şeful Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava.

 

Trei zile de controale cu radare în cascadă cu peste 630 de amenzi

Acţiunile de control cu radare în cascadă s-au desfăşurat în judeţ pe parcursul a nu mai puţin de trei zile, dimineaţa şi după-amiaza, de vineri şi până duminică. Poliţiştii de la Serviciul Rutier, împreună cu colegii de la Serviciul de Ordine Publică, au acţionat zilnic cu câte 10-11 autospeciale cu radare. Radarele în sistem cascadă au fost dispuse în special pe DN 17, din Suceava spre Ardeal, şoseaua pe care se produc cele mai multe accidente grave, majoritatea pe fondul vitezei excesive sau neadaptate în curbe.

În cele trei zile de controale cu radarele poliţiştii au aplicat un total de 631 de amenzi, din care 407 pentru depăşirea limitelor de viteză. De asemenea, au fost suspendate 36 de permise de conducere, din care 20 de la şoferi înregistraţi de radare cu viteze care depăşeau cu mai mult de 50 de kilometri la oră viteza maximă admisă pe respectiva porţiune de drum.

 

Şofer prins cu 143 de km/h în localitate, la Dorna Candrenilor

Cea mai mare viteză a fost înregistrată pe DN 17, la Dorna Candrenilor.

Un şofer din Bistriţa-Năsăud, care conducea un autoturism Subaru, a fost prins cu 143 de kilometri la oră în localitate.

Subcomisarul Jucan a precizat că pe tot parcursul săptămânii trecute s-a pus accent deosebit pe acţiunile de control pentru combaterea accidentelor din cauza vitezei. Aşa se face că în şapte zile au fost aplicate 1.081 de amenzi pentru viteză şi reţinute 36 de permise de conducere numai pentru viteză excesivă. 

„Vom continua într-un ritm intens controalele cu radare şi în această săptămână, practica dovedită arătând că acolo unde se află autospeciale în control nu au loc accidente grave”, a mai precizat şeful Serviciului Rutier. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer prins de trei ori de radar, cu viteză şi la depăşire pe linie continuă, în doar câteva minute.
 Vizualizări articol: 3540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Şofer prins de trei ori de radar, cu viteză şi la depăşire pe linie continuă, în doar câteva minute3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei