Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 198 (5405)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tâlhării

Femei cu lănţişoare de aur la gât, atacate pe străzile Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 51 de ani, din municipiul Suceava, a fost atacată de un necunoscut, care i-a smuls lănţişorul de aur de la gât. Tâlhăria s-a petrecut duminică seara, pe strada Mărăşeşti din Suceava, şi este a treia faptă de acest gen petrecută pe străzile municipiului în mai puţin de o săptămână.

Victima a relatat poliţiei că, în jurul orei 20.00, a fost atacată din spate de un tânăr care i-a smuls lănţişorul de aur şi a fugit. Valoarea prejudiciului este de aproximativ 300 de lei. O altă faptă a fost comisă joia trecută, pe 22 august. O femeie de aceeaşi vârstă a fost tâlhărită pe strada Amurgului din cartierul Burdujeni, autorul smulgându-i un lănţişor de aur evaluat la 1.000 de lei. De asemenea, la începutul săptămânii trecute, pe 19 august, o femeie în vârstă de 58 de ani, care se deplasa pe strada Mihai Viteazu din Suceava, a fost trântită la pământ de un tânăr necunoscut care i-a smuls lănţişorul de aur de la gât, însă nu a reuşit să i-l fure. Lănţişorul a rămas agăţat de o haină a femeii.

Poliţia precizează că victima din acest caz a strigat după ajutor, însă nimeni nu a intervenit, cu toate că în faţa unui bloc se aflau câteva persoane în vârstă pe lângă care autorul a fugit.

 

Alte tâlhării cu acelaşi mod de operare, comise de tineri de etnie romă

În condiţiile în care se poate vorbi deja de tâlhării în serie, poliţia a transmis un avertisment potenţialelor victime.

Inspectorul principal Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a declarat: „Toate persoanele atacate au în jur de 50 de ani şi se deplasau singure, în a doua parte a zilei, prin zone neiluminate, situate între blocuri, prevăzute cu mai multe căi de acces, astfel încât autorul să îşi poată asigura plecarea cât mai uşor. În toate cazurile autorul a acţionat prin spatele victimelor, cu rapiditate, bazându-se pe luarea prin surprindere a persoanei şi pe sentimentul de teamă pe care i l-a indus”.  

Cel mai important, poliţia recomandă sucevencelor să nu poarte bunuri de valoare la vedere atunci când se deplasează singure, prin locuri puţin circulate şi la ore târzii.

Mai trebuie spus că tâlhării aproape trase la indigo s-au mai petrecut de-a lungul timpului în municipiul Suceava. Autorii identificaţi de poliţie au fost tineri, unii chiar minori, de etnie romă, care atacau doar persoane fără o putere mare de opoziţie.

 

Ultima oră: Tânăr de 25 de ani, suspect de comiterea tâlhăriilor, prins ieri de poliţie

Ieri după-amiază, poliţiştii Secţiei Burdujeni au prins în flagrant un tânăr în vârstă de 25 de ani, suspect de comiterea faptelor.

Din informaţiile pe care le avem, acesta a fost prins în timp ce încerca să tâlhărească o femeiepe strada Tineretului din cartierul Burdujeni.  

Tânărul în vârstă de 25 de ani, Ionuţ Mazarache, urma să fie reţinut în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femei cu lănţişoare de aur la gât, atacate pe străzile Sucevei.
 Vizualizări articol: 3187 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Femei cu lănţişoare de aur la gât, atacate pe străzile Sucevei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei