Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 198 (5405)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Violenţă în familie

La 13 ani, a sunat la 112 şi a anunţat că tatăl îi bate mama. Un alt bărbat şi-a ameninţat fiul cu o baionetă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noi acte de violenţă în familie continuă să se petreacă în judeţ, acum două zile, duminică, o fetiţă în vârstă de 13 ani sunând la 112 şi cerând ajutor după ce tatăl său a venit băut acasă şi a provocat un scandal monstru, în timp ce într-un alt caz, tot duminică, poliţia a fost sesizată că un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost ameninţat cu o baionetă de propriul tată.

Duminică dimineaţă, în jurul orei 8.00, Postul de Poliţie Dumbrăveni a fost sesizat prin numărul de urgenţe 112 de către o minoră de 13 ani, care a relatat că tatăl său, Ionel F., în vârstă de 38 de ani, a venit acasă băut, a spart mai multe lucruri din casă şi a lovit-o pe mama sa.

La faţa locului, poliţiştii şi un echipaj de la Ambulanţa Suceava l-au găsit pe bărbatul de 38 de ani foarte recalcitrant şi cu mâna tăiată, după ce lovise un geam. 

Conform unui comunicat al poliţiei, „bărbatului i s-a cerut să se liniștească și să lase personalul medical să îi acorde îngrijiri medicale, însă acesta a refuzat, vociferând și adresând cuvinte jignitoare tuturor. În aceste condiţii, a fost imobilizat prin încătușare și a fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde i-a fost suturată plaga de la mână, iar ulterior a fost internat la Centrul de Psihiatrie Burdujeni, pentru dezalcoolizare”. 

Mama fetiţei a refuzat să depună plângere pentru lovire, declarând că nu a fost agresată.

În celălalt caz, duminică, la ora 17.45, poliţiştii din comuna Slatina au fost sesizaţi prin numărul de urgenţe 112 că la un bar din satul Găineşti un bărbat în vârstă de 39 de ani, Vasile I., şi-a ameninţat cu un cuţit fiul în vârstă de 20 de ani.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au percheziţionat pe agresor.

„Asupra celui în cauză a fost descoperit, la cureaua pantalonilor, un cuţit tip baionetă, având lungimea de 33 de centimetri”, se arată într-un comunicat al poliţiei.

Audiat, bărbatul de 39 de ani a declarat că s-a certat pe parcursul zilei de duminică de două ori cu fiul său, a doua oară la crâşmă, şi, pe fondul consumului de alcool, s-a dus la locuinţă şi a luat baioneta cu intenţia de a-l lovi.

 

Şir de agresiuni între soţi sau între copii şi părinţi

Aceste agresiuni s-au petrecut în condiţiile în care nu cu multă vreme în urmă, în intervalul 14-17 august, în judeţ s-au înregistrat alte patru agresiuni între soţi sau între copii şi părinţi. Două dintre ele au fost deosebit de grave. Un copil în vârstă de 15 ani din comuna Satu Mare şi-a omorât tatăl cu o rangă, după ce bărbatul i-a bătut mama, în timp ce un tânăr în vârstă de 19 ani din Pojorâta, supărat că a fost părăsit, şi-a înjunghiat soţia, în apropiere de Gara Vatra Dornei Băi, fiind la un pas de a o omorî.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La 13 ani, a sunat la 112 şi a anunţat că tatăl îi bate mama. Un alt bărbat şi-a ameninţat fiul cu o baionetă.
 Vizualizări articol: 2340 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
La 13 ani, a sunat la 112 şi a anunţat că tatăl îi bate mama. Un alt bărbat şi-a ameninţat fiul cu o baionetă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Violenta se trage din tata in fiu.... trimis de
(27 aug 2013, 11:28:20
asta e mostenirea pe care parintii o lasa copiilor lor......din familiile in care violenta a fost la ordinea zilei ies monstrii....copii agresivi,certareti care ajung si ei la randul lor sa loveasca....femeia e o fiinta delicata, nu poate fi tratata ca si sacul de box mai ales in fata copiilor minori.....politia ar tebui sa tina la inchisoare barbatul care a fost reclamat macar o luna...si sa primeasca si el asa cum a dat. Dumnezeu nu bate cu parul!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei