Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 198 (5405)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Tov. Lazăr, tov. Mărgineanu şi politizarea învăţământului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tovarăşul Gheorghe Lazăr va rămâne la conducerea Inspectoratului Şcolar Suceava până pe 31 august 2014, cel puţin. Nu, tovarăşul Lazăr n-a dat concurs pentru a-şi păstra postul pe care, oricum, nu l-a obţinut prin concurs. Tovarăşul Lazăr rămâne şef pentru că aşa a hotărât PSD-ul.

Şi tovarăşul Constantin Mărgineanu va rămâne la conducere Casei Corpului Didactic până pe 31 august 2014, cel puţin. Nici tovarăşul Mărgineanu n-a dat vreun concurs, ci l-a pus PSD-ul acolo, iar fiindcă este mulţumit de prestaţia acestuia, partidul a hotărât că se merită să-l menţină în funcţie.

Pe vremea PDL-ului, Constantin Mărgineanu a fost directorul Şcolii Generale „Ion Creangă” din municipiul Suceava. PDL-ul, partidul despre care PSD-ul spunea că politizează învăţământul, nu l-a zburat din funcţie pe tovarăşul Mărgineanu. E drept că şi Constantin Mărgineanu, personaj uns cu toate alifiile, a ştiut să se gudure pe lângă pedelişti, dându-le impresia că este unul de-al lor. Însă, chiar dacă tovarăşul Mărgineanu a jucat rolul pedelistului, acesta tot un vechi activist PSD a rămas, aşa că dacă într-adevăr democrat-liberalii ar fi fost puşi pe politizare, l-ar fi putut uşor lăsa pe acesta fără funcţia de şef.

Că tov. Mărgineanu e pesedist de pesedist o demonstrează şi faptul că, imediat după fugărirea portocaliilor de la putere, roşii l-au avansat pe acesta, ungându-l din cap până în picioare director al Casei Corpului Didactic.

Scriu toate astea fiindcă mi-a ajuns la ureche zvonul conform căruia tovarăşul Lazăr vrea să-l demită pe directorul unui important liceu sucevean. Directorul respectiv nici măcar nu este vreun pedelist, aşa că gestul lui Gheorghe Lazăr ar fi şi mai deplasat dacă el ar fi făcut. Mai ales că unitatea de învăţământ respectivă a obţinut rezultate foarte bune cu actuala conducere.

În cazul în care tov. Lazăr va dori să se apuce de politizare ori de pilizare (nu ştiu cum altfel să botez numirea în funcţii a pilelor care nu fac parte dintr-un partid aflat la putere), ar trebui să-l întrebe pe colegul lui de activism politic, tov. Mărgineanu, dacă e drept că pe vremea PDL-ului nu l-a deranjat nimeni, cu toate era pesedist de pesedist.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tov. Lazăr, tov. Mărgineanu şi politizarea învăţământului.
 Vizualizări articol: 3388 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 10 voturi
Tov. Lazăr, tov. Mărgineanu şi politizarea învăţământului4.8510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(27 aug 2013, 11:43:41
cuvintele nu ne aparţin, le folosim, doar
aşa cum ne foloseşte şi educaţia ce-o ingerăm
mulţi n-au cetit pân' la ultima filă-n abcdar
dar... pretindem că ştim ( pregătiţi să negăm ) !!!happy

2.   Codul lui Da Ponta trimis de
(27 aug 2013, 11:59:39
1 milion de locuri de muncă nu vrea să însemne câtuși de puțin că vor fi CREATE un milion de NOI locuri de muncă.
Expresia electoral – aiuristică reprezintă în sine un mesaj esoteric, transmis pe canale de comunicare publică doar „iluminaților” piesiediști.

Revelația metafizică a acestui mister se deduce în subsidiarul acțiunii furibunde de pesedizare a Planetei Rromânica și invadarea acesteia de către maimuțele usieliste.
Mai clar, milionul de locuri de muncă reprezintă UN MILION de robi usieliști care vor fi unși în sinecuri publice și unși cu caftanul de frecător de buhă și mentă pe 2 căciuli de bani publici.
Locurile de muncă nefiind nou – create ca urmare a aplicării unor politici economice correctness, ci fiind rezultatul aplicării perpetuate a blestemului Rromânesc a ultimului sfert de secol: „Ridicați-vă VOI ca să ne așezăm NOI kururile în jilțuri!”
Aplicabilitatea exhaustivă a acestei măsuri draconice nu necesită nici un fel de detalii explicative, iar metodologia de aplicare cuprinde, în articolul unic, următoarele reguli: „No rules!”
Orice manieră de abordare, prin restructurarea instituțiilor, prin centralizare, prin descentralizare, reorganizare, etcaetera, este binevenită, scopul final cel ce dictează asupra eticii dubioase a acestei strategii.
UN MILION DE MAIMUȚE USIELISTE ÎȘI AȘTEAPTĂ TAINUL.
3.   Atentie!Cad pdl-isti! trimis de
(27 aug 2013, 21:29:43
Nu conteaza orientarea politica a cuiva, ci daca isi face treaba bine unde e.Si daca domnii au ramas in functii de conducere atata timp, inseamna ca nu-s totusi incompetenti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei