Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 198 (5405)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Evaluare

Zeci de angajaţi de la Administraţia Finanţelor Suceava susţin examene pentru posturi de execuţie şi conducere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reorganizările din domeniul finanţelor au ajuns la faza examenelor pentru posturile de execuţie şi control. Câteva zeci de persoane, angajate până nu demult la defuncta Direcţie Generală a Finanţelor Publice Suceava, susţin zilele acestea examene la Iaşi. Este vorba de acei angajaţi care doresc să ocupe o funcţie de execuţie la nou creata Administraţie a Finanţelor Publice a Judeţului Suceava, dar şi pentru un post de conducere la nivelul Regionalei Finanţelor Publice de la Iaşi.

Ieri s-a derulat testarea profesională scrisă pentru următoarele direcţii din structurile finanţelor publice: mass-media, resurse umane şi salarizare, insolvenţă, contabilitate, contestaţii, administraţie şi achiziţii, economico-financiar, activitatea de colectare şi compartimentul evitarea dublei impuneri, respectiv activitatea de Trezorerie.

Vestea proastă este că nu toate persoanele care participă la acest concurs, care are programat interviul pentru ziua de joi, 29 august, se vor regăsi pe statele de plată ale instituţiei. Aproximativ 20 de angajaţi ai Administraţiei Finanţelor Publice ale Judeţului Suceava vor rămâne fără locuri de muncă, iar în final schema de personal va cuprinde aproape 400 de oameni.

O altă problemă este că nu toate posturile care se vor ocupa vor fi la Suceava. Potrivit organigramei Regionalei Finanţelor Publice, o parte dintre cei care vor ocupa posturi de conducere vor fi nevoiţi să-şi desfăşoare activitatea la Iaşi. Printre aceştia se vor regăsi, cel mai probabil, angajaţi de la serviciul contestaţii, economico-financiar, resurse umane şi salarizare.

Tot ca noutate, la Suceava va fi un singur şef de Administraţie, mai exact Petrică Ropotă, fostul şef al DGFP Suceava, în timp ce foştii şefi ai administraţiilor care funcţionau pe raza judeţului vor deveni şefi de servicii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de angajaţi de la Administraţia Finanţelor Suceava susţin examene pentru posturi de execuţie şi conducere.
 Vizualizări articol: 5033 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Zeci de angajaţi de la Administraţia Finanţelor Suceava susţin examene pentru posturi de execuţie şi conducere5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei