Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 193 (5400)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Funcţie

Petrică Ropotă nu a avut concurent pentru şefia Finanţelor sucevene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Suceava îl va avea la conducere, în continuare, pe Petrică Ropotă, cel care a condus instituţia în ultimii ani. Din informaţiile pe care le avem, până luni, 19 august 2013, când a expirat termenul pentru înscrierile pentru posturile de conducere din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Suceava, singurul care s-a înscris pentru şefia acestei instituţii a fost Petrică Ropotă.

Potrivit procedurilor, urmează ca în zilele următoare să fie emis şi actul administrativ prin care Petrică Ropotă va fi numit în funcţia de şef al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Suceava. Reamintim că după reorganizarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, fosta Direcţie Generală a Finanţelor Publice Suceava a fost transformată în Administraţie Judeţeană, care funcţionează în cadrul Direcţiei Regionale ale Finanţelor Publice, cu sediul la Iaşi.

După transformarea DGFP Suceava în Administraţie Judeţeană a Finanţelor Publice,  conducerea ANAF a decis ca nou înfiinţata instituţie să fie condusă de Petrică Ropotă.

La stabilirea noilor conduceri ale acestor instituţii s-au luat în considerare rezultatele obţinute în ultimii ani de către Direcţia Generală a Finanţelor Publice Suceava în privinţa încasărilor la bugetul de stat şi la îndeplinirea criteriilor de performanţă stabilite de ANAF. Astfel, în ultimii şase ani Finanţele sucevene s-au situat pe primele locuri la nivel naţional la îndeplinirea criteriilor de performanţă, iar la sfârşitul primului semestru din anul 2013, DGFP Suceava s-a aflat pe locul al treilea din punct de vedere al încasărilor la bugetul de stat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petrică Ropotă nu a avut concurent pentru şefia Finanţelor sucevene.
 Vizualizări articol: 1383 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 5 voturi
Petrică Ropotă nu a avut concurent pentru şefia Finanţelor sucevene3.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   - trimis de
(21 aug 2013, 11:26:39
Normal.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei