Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 193 (5400)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Economic

Şeful Biroului Vamal din Albiţa ar putea fi numit şef al Direcţiei Regionale Antifraudă cu sediul la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţia Regională Antifraudă Fiscală din Suceava ar putea fi condusă de actualul şef al Biroului Vamal Albiţa, Marius Costache. Potrivit unor surse demne de încredere, acesta s-ar afla în momentul de faţă printre principalii favoriţi pentru şefia acestei instituţii.

De precizat că premierul României, Victor Ponta, a anunţat în cursul zilei de ieri că directorii direcţiilor regionale antifraudă sunt verificaţi în acest moment, fiind vorba de funcţii extrem de importante, el arătând că în cursul acestei săptămâni îi va numi pe cei opt şefi regionali. „Am vorbit cu domnul Chiţoiu, probabil mâine, poimâine avem finalizat (procesul de numire a directorilor antifraudă, n.r.). Sunt în verificări, pentru că vor fi nişte funcţii extrem de importante şi vreau să avem acolo persoane şi foarte bune din punct de vedere profesional, dar mai ales ca integritate. Săptămâna aceasta aveţi cei opt şefi regionali", a spus Ponta.

El a declarat la sfârşitul săptămânii trecute, la Suceava, că Direcţia Regională Antifraudă Fiscală este un fel de DNA al Finanţelor, având în vedere că Direcţia Regională Antifraudă va fi „complet independentă şi politic şi administrativ, şi va răspunde în faţa mea ca prim-ministru”.

„Această instituţie are răspunderi şi colaborare legală şi directă cu Parchetul şi cu serviciile de informaţii care au atribuţii în combaterea evaziunii fiscale şi a contrabandei”, a explicat prim-ministrul României la Suceava.

De precizat că în urma reorganizării ANAF, unul dintre cele opt sedii ale Direcţiilor  Regionale Antifraudă va fi la Suceava.

Tot potrivit unor surse, favorită pentru preluarea şefiei structurii judeţene sucevene a Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală este Silvia Boliacu, aceasta ocupând în momentul de faţă unul dintre posturile de consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful Biroului Vamal din Albiţa ar putea fi numit şef al Direcţiei Regionale Antifraudă cu sediul la Suceava.
 Vizualizări articol: 2728 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Şeful Biroului Vamal din Albiţa ar putea fi numit şef al Direcţiei Regionale Antifraudă cu sediul la Suceava3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei