Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 193 (5400)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Lungu insistă ca străzile afectate de lucrările la reţelele de apă şi canalizare să fie reasfaltate cât mai repede

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a solicitat firmei care realizează investiţiile din cadrul programului de reabilitare şi extindere a reţelelor de apă şi canalizare să reasfalteze cât mai repede străzile afectate de aceste lucrări. Lungu a precizat că insistă în mod special pe refacerea străzii Mitocului, pe care primăria a asfaltat-o în totalitate în urmă cu doi ani. „Uneori constructorii mai au darul de a exagera. Spun că au realizat strada în proporţie de 75–80%, dar de fapt se pare că nu e chiar aşa. La fel de importantă este finalizarea străzilor Petru Rareş şi I.G. Sbiera”, a precizat Lungu.

El a adăugat că lucrări de refacere a carosabilului trebuie făcute şi pe strada Ştefan cel Mare, care trece prin faţa Palatului Administrativ din Suceava.

Primarul Sucevei a mai precizat că pentru realizarea programului de reabilitare şi extindere a reţelelor de apă şi canalizare mai trebuie rezolvate o serie de probleme, printre care şi obţinerea unui accept din partea Bisericii Armene din Suceava pentru a traversa cu o conductă o porţiune de teren din zona Zamca aflat în proprietatea acesteia. „Pe de altă parte, îmi doresc foarte mult ca pe strada Aurel Vlaicu din cartierul Iţcani să se finalizeze lucrările. Sunt finalizate pe jumătate de stradă, dar mai sunt anumite porţiune pe care trebuie să se mai lucreze. Sper să termine, să facă probe şi branşamentele în aşa fel încât să putem interveni cu asfaltările pe o stradă care a dat multe bătăi de cap cetăţenilor din zonă, ţinând cont că acolo este foarte mult praf pe timp de vară”, a precizat Ion Lungu. El s-a declarat mulţumit de ritmul lucrărilor la reţele de apă şi canalizare din zona Tătăraşi.

Nu în ultimul rând, el a spus că în momentul de faţă nu s-a luat o decizie cu privire la momentul în care vor începe lucrările pe bulevardul George Enescu, însă a precizat că acestea trebuie să fie finalizate până la începerea anului şcolar. „Pe acest bulevard va fi afectată o bandă de circulaţie. Aici este vorba despre lucrări la un cămin de mari dimensiuni. Este posibil ca aceste lucrări să dureze două-trei săptămâni. Noi încercăm să fie termenul cât mai scurt, şi le-am sugerat să începem în această perioadă, până la începerea anului şcolar. Sunt lucrări care de multe ori deranjează, dar nu avem altă soluţie. Aşteptăm un punct de vedere de la cei de la Serviciul de Sistematizare Rutieră din primărie pentru a vedea cum putem face să deranjăm cât mai puţin, şi în acelaşi timp să facem lucrările până la începerea anului şcolar”, a încheiat Lungu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu insistă ca străzile afectate de lucrările la reţelele de apă şi canalizare să fie reasfaltate cât mai repede.
 Vizualizări articol: 1217 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Lungu insistă ca străzile afectate de lucrările la reţelele de apă şi canalizare să fie reasfaltate cât mai repede5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei