Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 193 (5400)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bărbat la spital după ce a fost muşcat de o ursoaică în grădina unei case din Buzău

Miercuri, 21 August 2013 (18:28:08)

Un bărbat de 57 de ani din judeţul Buzău a fost transportat la spital, miercuri, după ce a fost muşcat de faţă de o ursoaică în timp ce se afla în grădina locuinţei şi culegea prune, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit comisarului şef Florina Crucianu de la Poliţia Judeţeană Buzău, bărbatul a fost atacat de ursoaică miercuri, în jurul orei 6.30, în momentul în care a mers în grădina din spatele locuinţei, pentru a culege prune. Ursoaica venise în grădină cu doi pui.

Soţia bărbatului de 57 de ani a solicitat intervenţia unei ambulanţe, acesta fiind transportat la Spitalul Orăşenesc Nehoiu, cu multiple leziuni la faţă.

Ulterior, bărbatul a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

"La Spitalul Judeţean Buzău a fost adus, miercuri, cu o ambulanţă un pacient de 57 de ani cu multiple traumatisme faciale severe cu lipsă de substanţă, provocate de muşcătura unui animal. Omul a fost băgat imediat în sala de operaţie unde o echipă complexă de medici încearcă să-i reconstruiască faţa, operaţia fiind de durată şi extrem de dificilă", a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău, Adriana Bratosin.

Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz.

"Poliţiştii de la Postul de poliţie comunal Gura Teghii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la Spitalul Orăşenesc Nehoiu a fost transportat un bărbat în vârstă de 57 de ani, din satul Furtuneşti, care a declarat că a fost atacat de un urs. Din primele verificări făcute de poliţişti, a rezultat că bărbatul respectiv are locuinţa la marginea satului, în imediata apropiere a pădurii, perimetrul în care s-a produs incidentul nefiind înconjurat de gard. Miercuri dimineaţă, în jurul orei 6.30, când a mers în grădina din spatele locuinţei, pentru a culege prune, proprietarul imobilului a fost atacat de o ursoaică ce venise în grădină cu doi pui. Poliţiştii nu au identificat, pe terenul unde s-a produs incidentul, sisteme de prindere, laţuri, localnicii precizând că au observat de câteva zile în zonă o ursoaică însoţită de doi pui", a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, comisar şef Florina Crucianu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat la spital după ce a fost muşcat de o ursoaică în grădina unei case din Buzău.
 Vizualizări articol: 1017 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat la spital după ce a fost muşcat de o ursoaică în grădina unei case din Buzău0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei