Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 193 (5400)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În boxa acuzaţilor

Criminalul care şi-a ucis mama de 88 de ani, pentru că aceasta a refuzat să mănânce, trimis în judecată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Individul arestat acum două luni, după ce şi-a omorât propria mamă, pe motiv că aceasta a refuzat să mănânce, a fost trimis ieri în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, sub acuzaţia de omor deosebit de grav.

Acelaşi personaj, Gheorghe Andronic, în vârstă de 61 de ani, a mai făcut puşcărie pentru un alt omor, petrecut în decembrie 1997, când a atacat o familie de bătrâni din localitate, care îl reclamaseră la poliţie pentru furt, faptă pentru care Gheorghe Andronic a fost condamnat la închisoare.

A obţinut o întrerupere a executării pedepsei pentru trei luni şi la o zi după ce a ieşit din puşcărie s-a dus direct acasă la cei doi bătrâni, soţii Nastasia (65 de ani) şi Loghin Bodoi (74 de ani). Prima oară l-a lovit pe bătrân, iar apoi pe soţia acestuia, care a încercat să fugă în pădure. Femeia a fost omorâtă în bătaie, iar cadavrul i-a fost aruncat în flăcările care au cuprins casa în urma unui incendiu provocat de acelaşi Gheorghe Andronic.

A fost condamnat la închisoare, iar anul trecut, în mai, a fost eliberat condiţionat (cu un rest de pedeapsă neexecutat de 3.780 de zile) şi s-a întors acasă, la Cacica, la cea care i-a dat viaţă.

Mama inculpatului, Ana Andronic, în vârstă de 88 de ani, suferea de mai mulţi ani de afecţiuni grave (atât locomotorii, cât şi psihice), iar fiul ei s-a ocupat de întreţinerea acesteia.

Culmea, susţin anchetatorii din discuţiile purtate cu martorii, Gheorghe Andronic îşi spăla mama, o schimba, îi pregătea de mâncare, o hrănea şi se îngrijea de gospodărie: a reparat gardurile imobilului şi acoperişul şurii.

Toate bune şi frumoase până în ziua de 9 iunie a.c., când inculpatul a consumat băuturi alcoolice în mai multe locuri. Spre seară s-a întors din nou acasă şi i-a dat mamei sale să mănânce, însă bătrâna a refuzat.

Cu mintea îmbibată de alcool, Gheorghe Andronic a răbufnit şi a început să o lovească pe octogenară cu palmele şi pumnii peste cap, trântind-o de câteva ori de pat. A ieşit apoi din casă, deşi bătrâna abia mai sufla, şi s-a dus din nou la băut.

Ulterior, a sunat la poliţie şi a declarat că şi-a găsit mama moartă în locuinţă, spunându-le poliţiştilor că nu are habar despre ce i s-ar fi putut întâmpla bătrânei.

În cele din urmă a recunoscut tot, fiind arestat preventiv şi închis într-o celulă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Criminalul care şi-a ucis mama de 88 de ani, pentru că aceasta a refuzat să mănânce, trimis în judecată.
 Vizualizări articol: 1711 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Criminalul care şi-a ucis mama de 88 de ani, pentru că aceasta a refuzat să mănânce, trimis în judecată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei