Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 193 (5400)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Il Calcio, scăpătat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai avem pentru ce aştepta campionatul italian, ultimul care va porni la drum? Acum, Serie A este mai săracă în valori ca niciodată, oglindă fidelă a economiei din peninsulă. Ultimul mare jucător de atac, Cavani, a trecut munţii în Franţa. Sigur, ar mai fi un Totti, dar el nu mai joacă pentru performanţă, ci doar pentru publicul său, ar mai fi un Pirlo, şi el la crepuscul. Nu l-am omis pe Balotelli, doar că nu îl consider mare jucător. Iar cum Balotelli este cel mai bine cotat de la Milan, concluzia vine de la sine. De fapt, în sezonul care urmează, Juve va concura de una singură, ar fi o uriaşă surpriză să rateze titlul. Alb-negrii şi-au adus doi atacanţi buni şi destul de ieftini, bascul Llorente şi argentinianul Tevez. Un alt argentinian, Higuain, l-a înlocuit pe Cavani la Napoli, acolo unde Hamşik e considerat acum jucătorul emblematic. Sigur, aceste nume nu sunt de colo, dar nici unul nu a venit pe cai mari, ei îşi caută relansarea. Şi fără performanţă în Liga Campionilor nu şi-o vor găsi. Ce-ar mai fi de spus despre Inter, acolo unde cel mai valoros jucător este… portarul Handanovic?! E drept, aici găsim un jucător demn de tot respectul, Zanetti, e o plăcere să-l vezi jucând, dar, la cum bate vântul prin visteria lui Moratti, echipa lui Chivu nu va rupe gura târgului nici în acest an. Şi, fiindcă mi-am ridicat mingea la fileu amintindu-l pe Chivu, trebuie să constat cu părere de rău că nu îşi încheie demn cariera la Inter. Ar fi putut lăsa o amintire frumoasă, doar a fost părtaş la tripla aceea istorică, sub comanda lui Mourinho. Vă amintiţi, poate, mirarea mea pentru contractul propus anul trecut lui Chivu, orbire monumentală a celor de la Inter. Chivu nu i-a ajutat cu absolut nimic tot anul, iar acum se cramponează de clauze, vrea bani ca să plece. Impresia mea e că îl mână de la spate fraţii impresari, dar el ar fi trebuit să pună piciorul în prag dacă avea tărie de caracter. Păi se va lăsa păpuşat şi când va ajunge şefuleţ pe la Ligă sau FRF?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Il Calcio, scăpătat.
 Vizualizări articol: 1316 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Il Calcio, scăpătat5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei