Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 183 (5390)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Efectele” alcoolului

Trei agresiuni grave între rude, cu o coasă, o sticlă şi pumni în cap

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţia a intervenit acum două zile, miercuri, la trei cazuri grave de agresiune între rude, printre victime aflându-se o bătrână în vârstă de 74 de ani şi doi soţi care au împreună nouă copii. Agresiunile s-au petrecut în interval de câteva ore, iar toate au avut în prim plan consumul de alcool.

Într-un prim caz, miercuri, în jurul orei 14.30, agenţii Postului de Poliţie Drăgoieşti au fost sesizaţi că Ileana Popean, în vârstă de 74 de ani, localnică, a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la spital după ce a fost lovită de către nepotul ei, Marian Popean, în vârstă de 31 de ani.

Din ancheta demarată de poliţie rezultă că bătrâna se afla în curtea locuinţei sale, iar nepotul, care îi este şi vecin, aflat sub influenţa alcoolului, a intrat în gospodărie şi i-a reproşat femeii că i-ar fi adresat cuvinte necuviincioase soţiei sale. Agresorul, a stabilit poliţia, a lovit-o de mai multe ori cu pumnii pe bunica sa. Transportată la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, femeia în vârstă de 75 de ani a primit îngrijiri medicale, după care a fost externată. Poliţia a deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu şi lovire.

 

Nepotul i-a lovit cu coasa în cap şi i-a băgat în spital

Câteva ore mai târziu, în jur de 18.30, o altă agresiune, urmată de un scandal de proporţii, s-a petrecut în satul Mironu, comuna Valea Moldovei. După cum am relatat în exclusivitate în cotidianul nostru de ieri, Valentin Plaiu, de 43 de ani, şi Elena Motan, de 39 de ani, părinţii a nouă copii, au fost atacaţi şi loviţi cu o coasă în cap de un nepot. Scandalul din comunitatea de romi a izbucnit pe fondul consumului excesiv de alcool. Agresorul, nepotul de la soră al uneia dintre victime, i-a lăsat în stare de inconştienţă pe cei doi, ambii fiind preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava.

Aşa cum se întâmplă adesea în comunitatea de romi de la Mironu, spriritele s-au încins imediat, iar pentru ca scandalul să nu degenereze şi mai mult, în zonă au fost mobilizaţi mai mulţi poliţişti şi jandarmi, inclusiv două grupe de „mascaţi” de la Serviciul de Acţiuni Speciale.

Pus sub acuzare pentru ultraj contra bunelor moravuri, nepotul agresor, Vasile Plaiu, în vârstă de 34 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava. Ieri, Vasile Plaiu s-a reîntors în libertate, magistraţii luând decizia că nu se impune arestarea preventivă a acestuia. 

Cel mai probabil el va fi cercetat şi pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe, infracţiune în care se continuă cercetările doar dacă victimele îşi scot certificate medico-legale şi depun plângeri. 

 

De la „bal” la spital după ce a încasat o sticlă în cap 

Un al treilea caz de agresiune în familie s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, în jurul miezului nopţii, în Gura Humorului.

Din ancheta poliţiei a rezultat că Nicolae Vâjâială, în vârstă de 34 de ani, din Gura Humorului, a consumat băuturi alcoolice la domiciliu cu mai mulți prieteni și rude, iar la un moment dat, în jurul orelor 24.00, între el și un nepot de-al său, Aurel Vâjâială, de 32 de ani, a izbucnit un conflict spontan. Sub aburii alcoolului, acesta din urmă l-a lovit pe unchiul său cu o sticlă în cap. Bărbatul agresat a fugit în stradă, de unde avea să fie preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul orăşenesc Gura Humorului. Aici, victima fost diagnosticată cu multiple plăgi tăiate. Şi în acest caz se aşteaptă certificatul medico-legal al victimei, pentru încadrarea juridică a faptei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei agresiuni grave între rude, cu o coasă, o sticlă şi pumni în cap.
 Vizualizări articol: 1374 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei agresiuni grave între rude, cu o coasă, o sticlă şi pumni în cap0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei