Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 162 (5369)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Performanţă

E.ON, locul I la faza naţională a concursului Trofeul Electricianului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

E.ON a ocupat locul I la faza naţională a concursului profesional Trofeul Electricianului, ediţia a XXXIV-a, desfăşurat în perioada 9-11 iulie, la Iaşi. La competiţie au participat cei mai buni electricieni de la companiile de distribuţie a energiei electrice şi de la principalii prestatori de servicii în acest domeniu din ţară.

Concursul s-a desfăşurat pe şapte specializări, în cadrul a două secţiuni: distribuţie (cu specializările: exploatare staţii transformare, PRAM, exploatare reţele de distribuţie de medie şi joasă tensiune, măsurare energie electrică) şi mentenanţă (cu specializările: montare şi reparare echipamente primare în staţiile de transformare, defectoscopie linii electrice subterane de medie şi joasă tensiune, montare şi reparaţii instalaţii de medie şi joasă tensiune). Competiţia a cuprins, pentru fiecare specializare, trei probe: teoretică, practică şi proba cu public, la aceasta din urmă concurând primii cinci clasaţi după punctajul cumulat la primele două.

În clasamentul individual, concurenţii E.ON au obţinut câte patru locuri I şi II, precum şi trei locuri III, iar în clasamentul pe echipe E.ON şi-a adjudecat şase din cele şapte locuri I.Printre câştigătorii la individual se numără şi doi electricieni suceveni, care au obţinut un loc I şi un loc III.

Reprezentanţii E.ON au declarat că a devenit o tradiţie ca, în fiecare an, competiţia Trofeul Electricianului să se desfăşoare înainte de 20 iulie, sărbătoarea Sfântului Ilie, patronul şi protectorul celor care lucrează în domeniul energetic. Prima ediţie a Trofeului Energeticianului a avut loc în anul 1977, tot la Iaşi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului E.ON, locul I la faza naţională a concursului Trofeul Electricianului.
 Vizualizări articol: 1705 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
E.ON, locul I la faza naţională a concursului Trofeul Electricianului5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei