Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 162 (5369)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

CAZUL ELODIA DISCUTAT LA UNIVERSITATEA “DANUBIUS” MARELE PROFESOR TUDOREL BUTOI EXPLICĂ

Oportunitate unică pentru cei peste 100 de cursanţi - studenţi, profesori, psihologi, procurori, avocaţi şi poliţişti care au participat la Workshop-ul  Psihodiagnostic şi Psihanaliză în Practica Judiciară. Psihologia interogatoriului judiciar, găzduit de Universitatea “Danubius”, în zilele de 13 şi 14 iulie.

Evenimentul organizat de Institutul de Psihologie Judiciară București, Colegiul Psihologilor din România, Universitatea “Danubius” din Galaţi şi Societatea Civilă Profesională de Psihologie PSIWORKS LEFTER&LEFTER a avut ca invitat special pe domnul Prof. univ. dr. TUDOREL B. BUTOI - SEVERIN, Psiholog Criminalist, Preşedinte al Comisiei de Psihologie pentru Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională din cadrul Colegiului Psihologilor din România.

 

Aflarea adevărului.  Cazul ELODIA

Făcând referire la petele de sânge găsite în apartamentul ELODIEI, la înălţimea de 1,80 m a peretelui, domnul profesor a adus în discuţie efectul de bidinea, prin ridicarea mâinii pline de sânge în timpul lovirii repetate a victimei. Tot referitor la cazul ELODIA, domnul profesor a amintit în susţinerea evidenţei probelor care conduc la făptuitor şi prezenţa urmelor de sânge în traseul care marchează vitezele de pe schimbătorul de viteză din maşina lui Cioacă.

Din experienţa profesională a domnului profesor: Nicio femeie care a dispărut şi în ani nu a fost descoperită nu a scăpat de situaţia victimei ucise.

Referitor la această speţă extrem de delicată, în care apărarea făptuitorului a gravitat în jurul lipsei cadavrului, domnul profesor a concluzionat: Atâta timp cât avem dovezile omorului şi putem stabili vinovăţia făptuitorului, rămâne pe loc secund lipsa cadavrului.

 

Studiaţi oamenii mai mult decât cărţile!

Cei mai buni anchetatori sunt cei care au trăit în mahalale, care provin din pături şi medii sociale sărace şi au studiat omul de mici, iar atunci când li s-a deschis culoarul justiţiei au avut capacităţi pe care le-au dezvoltat ulterior prin studiu.

Duceţi-vă în baruri, în gări, în autogări şi studiaţi fiinţa umană în toate necazurile ei, dezvoltaţi-vă instinctul de vânător şi justiţiar!

 

Plăcut impresionat de Danubius

Aflat pentru prima dată laUniversitatea “Danubius” din Galaţi, domnul profesor Tudorel BUTOI a fost plăcut impresionat de această instituţie de învăţământ superior, domnia sa declarând:Apreciez Universitatea “Danubius” ca fiind o Universitate de top în ceea ce priveşte baza materială, amplasamentul într-o zonă de invidiat, un personal deschis şi studenţi foarte receptivi. Consider că este un adversar redutabil pentru celelalte universităţi, eu fiind cadru didactic la Universitatea din Bucureşti şi aflându-ne într-o competiţie loială şi constructivă. Aveţi tot ce vă trebuie pentru a face un învăţământ de calitate şi recomand studenţilor să vină în această zonă unde deschiderea pentru piaţă este totală!”

 

Şef Birou Relaţii Publice,
Ana Alina DUMITRACHE
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CAZUL ELODIA DISCUTAT LA UNIVERSITATEA “DANUBIUS” MARELE PROFESOR TUDOREL BUTOI EXPLICĂ.
 Vizualizări articol: 1955 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
CAZUL ELODIA DISCUTAT LA UNIVERSITATEA “DANUBIUS” MARELE PROFESOR TUDOREL BUTOI EXPLICĂ2.356

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei